reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Gnidka to tak jak ja tez sie cieszylam ze juz mdlosci i wymioty minely a tu 2 dni temu jak chwycilo to bieglam do wc... Co prawda nie sa juz tak uciazliwe i czeste jak wczesniej ale juz myslalam ze to koniec.

Jak teraz się czujemy jak w dziewiątym mc to co będzie w lipcu-sierpni:-)

Magdus nie zanudzasz wręcz przeciwnie wydaje mi się że o wiele mniej piszesz! Nie ładnie i za to w dup* dostaniesz;-)

hahaha :D moj za to leje jak po zjedzeniu obfitego obiadu i stwierdzeniu ze pojadlam za dwie sekunsy mowie ze glodna jestem :D ide bo i tak musze isc po l4, dzis nie mogl mi wypisac bo mam do 16ego a druga sprawa to chce sprawdzic czy sie przemieszcza czy nie, nie za bardzo zrozumialam, ogolnie tlumaczyl mi cos ze tu i tu jest jakies ujscie ale zabijcie mnie, ni cholery nie rozumiem :D
powiem Ci Lucynko ze ja od wczorajszego wieczora zyje mysla ze na pewno bedzie wszystko dobrze. i to nie jest marzenie, zyczenie. ja wiem ze bedzie dobrze! wiadomo, pewnie i tak bede swirowac ale po prostu tak bardziej optymistycznie patrze na to. juz nawet sobie zaplanowalam ze w 25 tyg pojde kupic pierwsza rzecz dla malucha ! :D
takze dziolszki zbierajcie ode mnie ta pozytywna energie !! teraz juz az do sierpnia tylko sama radosc ! :D
komoda doszla, mezul zlozyl dlatego nawet nie wrzucam zdjecia bo on ja chcial wyrzucic przez balkon :D nameczyl sie biedny a tu szuflady jakos tak krzywo :D ale narazie jest pusta, mysle ze jak sie wpakuje ciuchy to ladnie siada te szuflady. ojeja ale sie rozpisalan - robie Agacie konkurencje :D
a i nadal zakaz wspolzycia :D dziolchy ja listopada nie wiem jak to smakuje buahahahah :D
zleci Ci Lucynko ten czas, mnie juz jakos coraz szybciej leci. tylko trzeba przestac liczyc dni, ewentualnie tylko w kalendarzu wykreslanke robic :D

a bo weny brak Beatko, ale nawet jak nie pisze to podczytuje i trzymam zawsze kciuki :) tylko nie chce zeby wyszlo ze pisze tylko o sobie czy cos a jak tak czlowiek zacznie to leci jak wodospad :D

Magdus seks ważna rzecz, ale jest tyle zamienników....faceta nie wolno zaniedbywać-pamietaj! To ważna rzecz ;)

heh Lilija uwierz mi z tytulu braku wspolzycia tylko ja cierpie, on ma wszystko co sobie wymarzy... noo... prawie - zwazywszy na to ze ja nie moge :D

reklama
Ale Ty nie wyżyta seksualnie jesteś no!;-) tylko sesje ci w głowie:-D
Oj tam zaraz o sobie przecież trzeba streścić co i jak;-) najwyższej zaczniecie bloga pisać jak nikt nie będzie odpisywal:-)

Do góry