reklama
bunia15
Fanka BB :)
Ja tam raz albo dwa razu w nocy chodzę
ale i tak przynajmniej raz w nocy mam budzik żeby cukier sprawdzać.. Słodkie mamy maja gorzej
A co do namiętności to mojemu dwa tygodnie zabronić to łazi za mną jak ten kot ze shreka
po za tym zabronione nie mam ale i tak mojego spowalniam .. Po za tym wcześniej jak mnie brzuch bardziej to juz wogole "nietykalna" byłam żeby nie wiem co, a teraz to rożnie, ale nie mam jakoś chęci, mój mówi ze strasznie wychlodnialam ... Biedny...
A co do namiętności to mojemu dwa tygodnie zabronić to łazi za mną jak ten kot ze shreka
Akuku
Magdus ze mi ta konkurencje ? Kurde to ja tak duzo pisze ? Ooo trzeba sienpoprawic i nauczyc pisac streszczenia 
Mahdus pisz nawet i o sobie..sa dni ze piszemy tylko o sobie a sa dni ze wcale. Nie boj zaby to normalne
Oo widze ze wy tu o lozkowych przebojach
to ja swoj pierwszy raz zaliczylam haha no az zapomnialam jan to jest 
Magdus wiesz organizm Cie przygotowuje na pobudki w nocy do dziecka
Emilowi zeby zeby zeby ida ! Aaa ja padam ryjem na pysk !
Bylismy z chlopcami w sklepie bo Viki mkal obiecany prezent urodzinowy ale mial sam wybrac... no i Alex tez sobie wybral :d
Lego obudwoje..
Wlasnie zjadlam kolacje ale nadal glodna jestem..tak jakhym nic nie jadla. Dziewczyny to co sie ze mna dzieje to masakra jakas
Ja jeszcze w nocy normalnie sie przekladam chodze tez chyba jak zwykle..ale siku wstaje w nocy..a raczej nie .trzymam do rana ..haha bo przewaznie jest tak ze emis mnie budzi ja czuje ze musze siusiu..ale przeciez wstac mi nie wolno wiec zanim on usnie mocno to ja tez juz spie .a potem wstaje z bolem
Mahdus pisz nawet i o sobie..sa dni ze piszemy tylko o sobie a sa dni ze wcale. Nie boj zaby to normalne
Oo widze ze wy tu o lozkowych przebojach
Magdus wiesz organizm Cie przygotowuje na pobudki w nocy do dziecka
Emilowi zeby zeby zeby ida ! Aaa ja padam ryjem na pysk !
Bylismy z chlopcami w sklepie bo Viki mkal obiecany prezent urodzinowy ale mial sam wybrac... no i Alex tez sobie wybral :d
Lego obudwoje..
Wlasnie zjadlam kolacje ale nadal glodna jestem..tak jakhym nic nie jadla. Dziewczyny to co sie ze mna dzieje to masakra jakas
Ja jeszcze w nocy normalnie sie przekladam chodze tez chyba jak zwykle..ale siku wstaje w nocy..a raczej nie .trzymam do rana ..haha bo przewaznie jest tak ze emis mnie budzi ja czuje ze musze siusiu..ale przeciez wstac mi nie wolno wiec zanim on usnie mocno to ja tez juz spie .a potem wstaje z bolem
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
Ewelajna ja tez tak mam od jakiegos czasu. Ten bol u mnie nie jest caly czas tylko czasami. Pytalam dzisiaj mojej Pani doktor o te klucia to powiedziala ze moga sie pojawic i sa bardzo czestym objawem w ciazy. Jesli towarzysza do tego ostre bole, skurcze i plamienia to nie lekceważyć tego.
Dzięki za odpowiedz bo ja wczoraj byłam u lekarza i co?oczywiście nie zapytalam. Faktycznie kobieta w ciąży zamiast głowy ma galarete. Dobrze ze lekarz się przypomnial o zwolnieniu bo ja o nim nawet nie pamietalam. Jakaś rozkojarzona jestem. A jesli chodzi o wizytę to dzidzia ładnie urosła ma 8.3cm, dziś synek tak nie fikal jak ostatnio ale pomachal rączka. Jedyne co mnie zmartwilo to moja nadzerka
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
Ja mam ostatnio podłożoną poduszke pod jeden bok, bo non stop kulałam się na brzuch (wczesniej tylko tak zasypiałam), a ostatnio poczułam,że lekko mnie zaczął pobolewać jak sie na nim kładę. W ogole jak sie w nocy przebudzę i przeciągne to mnie "rwie" brzuchol
Ja tez mam z tym problem. Zawsze spalam na brzuchu a teraz się boje ze cos dzidzi zrobię. A Lubie spać na nim bo kręgosłup wtedy odpoczywa a mnie ostatnimi czasami pobolewa :/ chyba sobie zakupie Poduszkę Cebuszke dobra dla kobiet w ciąży a później dla malucha :-)
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
Co do wagi to przez m-c przytylam 0,5kg. Wiec chyba nie najgorzej
Jeśli chodzi o współżycie to mam zabronione, a najgorsze jest jak czasami przysni mi się cos erotycznego i burze się pobudzona i co? Lipa......:/
A o siku nocnym to u mnie porazka pobudka co 1,5h :/ a sama się do tego przyczyniam bo jak wracam z WC to odrazy siegam po wodę. I jak tu zaradzić jak się Pic chce.
Jeśli chodzi o współżycie to mam zabronione, a najgorsze jest jak czasami przysni mi się cos erotycznego i burze się pobudzona i co? Lipa......:/
A o siku nocnym to u mnie porazka pobudka co 1,5h :/ a sama się do tego przyczyniam bo jak wracam z WC to odrazy siegam po wodę. I jak tu zaradzić jak się Pic chce.
aneczkaa736
W karcie ciazy jest taka strona konsultacje i tam jest stomatologiczna, dziewczyny w piatek wybieram sie do dentysty prywatnie I teraz pytanie : czy mam dawac mu te karte zeby cos wpisywal czy dopoki lekarz gin nie powie to tego nie robic, nie wiem czy bd miec jakas kolejna wizyte ustalona a jesli nie to szkoda za miesiac np isc tylko po to zeby mi cos tam wpisywal a stowa za wizyte. Oczywiscie z moja glowa to zapomnialam zapytac na ostatniej wizycie
Borysiatko
Hej,
aneczka ja też miałam miejsce na taka kontrol, poszłam do dentysty sprawdził ząbki napisał że zaleca leczenie nieiwlekiej pruchnicy w 2 zebach. Jednego zrobił od razu, a nastepnego 18 lutego.
Ewelajna, też mam nadżerkę i lekarz jeszcze przed ciążą pwoiedział, że dopiero po pierwszym porodzie zaczniemy coś z tym robić...
Anney obudziłam się dziś w nocy i myślałam o Tobie. Czy wszytsko ok, bo właśnie nie widziałam cie tu parę dni
Wstałam rano żeby zapytać dziewczyn co się dzieje
Ja dziewczyny jak byłam niewyżyta tak i nadal jestem, a że z małą wszystko ok to korzystamy z M póki brzuszka nie ma i nie przeszkadza. Nie wszytskie pozycje już wchodzą w grę, ale jest dobrze
M ogólnie mówi, że ja młoda i niewyżyta i wiekszy temperament mam
A jemu już podobno przeszło, że zawsze i wszędzie
aneczka ja też miałam miejsce na taka kontrol, poszłam do dentysty sprawdził ząbki napisał że zaleca leczenie nieiwlekiej pruchnicy w 2 zebach. Jednego zrobił od razu, a nastepnego 18 lutego.
Ewelajna, też mam nadżerkę i lekarz jeszcze przed ciążą pwoiedział, że dopiero po pierwszym porodzie zaczniemy coś z tym robić...
Anney obudziłam się dziś w nocy i myślałam o Tobie. Czy wszytsko ok, bo właśnie nie widziałam cie tu parę dni
Ja dziewczyny jak byłam niewyżyta tak i nadal jestem, a że z małą wszystko ok to korzystamy z M póki brzuszka nie ma i nie przeszkadza. Nie wszytskie pozycje już wchodzą w grę, ale jest dobrze
reklama
Anneczka - jak dasz stomatologowi to nie zaszkodzi. Wszystko zależy od gina. Mi w poprzedniej ciąży nikt nic nie mówił o stomatologu i nie chcieli wpisu, w tej od razu na 1 wizycie kazali pójść i przynieść zaświadczenie albo wpis.