reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku, Anney mieliscie przyrką na wizytę :( , a ile strachu najadłam przed dziesiejsza wizyte na usg, nie chciałam zeby tak było jak wy.
Sprawdzili paziernosc kark, rozmiar dziecka, praca serca ale nie sprawdziła ile bije na minute ;/ a i nie chciała mi powiedziec czy to dziewczynka czy chlopca, nawet nie sprawdziła. A miałam nadzieje ze sprawdzi chociaz. No cóz trudno. NT - 1,4 mm, wiec wszystko jest dobrze, póki co. Nastepna wizyta 8 kwietnia, czekac trzeba 2 miesiace eh ...
Ogolnie jest OK i jestem z tego zadowolona, kilka razy upewniała czy zrozumiałam, czy jestem wszystko poinformowana.

reklama
Pupui, miałam do niej napisac dzis po wizyte, ale jakos wyleciało mi z głowy, polozna mowiła ze wizyta bedzie jakos w 16 tyg. Jutro napiszę, dzieki wielkie.

Lakara mi tez serduszka nie puścili na usg ale dzisiaj u położnej slyszalam, z tego co pamiętam na tym usg w 20 tygodniu puszczaja bicie serca

Emil mi nie daje nic zrobic... ehh
Wzielam go do kuchni ioblozylam tort kremem fruzelina i otynkowalam... teraz sie chlodzi i dzis juz zdobic nie bede bo nie mam jak... a do tego musze miec wzgledny spokoj a nie emilka ciagnacego za noge .
Jutro to lrt do odbioru na 14 ale dam rade ;)

Wlasnie emis zucil ostatni smoczek mi za lozko ;( jak ja go teraz tam znajde eh.. kurdupel nie chce spac i lazi po mnie. Zwariwowac idzie... zasnal o 22 doslownie na 5 minut i obudzil sie z krzykiem.. probowal zasnac ale co chwile go wybudzaly zeby... o i kupe robi... nie do bosko ;p

Ahh akuku znam ten bol. Ja nawet w kuchni pozmywac nie mogę bo mnie ciągnie za nogę he he. Mój brojek dopiero co usnął..

Loveboiled ja mam zmywarke wiec chociaz zmywac nie musze... ale eh czasem mam dosc tego wiszenia.. a najgorsze ze on caly czas za tata... do mnie idzie marudzic i jesc ;p

Cześć Dziewczyny.

Ale dziś okropny poranek. Mdli mnie tak, że aż się popłakałam. W ogóle coś taka jestem dziwna. Zimno mi, mam jakby dreszcze. tylko nie mam anie temperatury ani nic. Strasznie.
Noc bezsenna.

Jocha dopiero na 12.30 do przedszkola dziś, a jeszcze przed muszę jechać do prawnika zawieść dokumenty dotyczące zakupu domu. Jeju nie wiem jak to zrobię.

reklama
Pupui biedaku. Może to coś od żołądka bo ja czesto takie objawy mam. Oby nie jakaś jelitowka.
Herbatka miętowa I łóżeczko by ci sie dzis przydało. Trzym się

Do góry