reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Nie lubie bez niego spać, mamy duże łóżko więc jeśli nie chcemy to się w nim nie spotykamy hahah, ale ta świadomość,że jest obok warta jest miliona monet...

Wszystkiego co naj z okazji Walentynek kochane, oby Wam nigdy nie zabrakło miłości :*

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie ;)

Dziś z rana odwiozlam M na lotniska.
I tak zastanawiam czy zakupić adapter pas bezpieczeństwa? Ktoś z was miały i jakie sa wrażenie ? Będę jeździła codzienne i tylko ja, bo mój M nie ma prawa jazdy xd.

Hej
Dziewczyny glowa mi peka... ja zwariuje z tymi zebami.. niech juz wyjda w koncu nic nie dala zadne proszki zele..nawet paracetamol dalam z nadzieja ze chocjaz ze 3 godziny pospimy... a tu doopa... w ciagu 3 godzin milion pobudek... bylam pewna ze rano jest ;(

Swiatlo mnie razi..dzwieki denerwuja ;( ehh

A dzis na obiad golabki w planach mam... kurde ;(

Hej Bączki!

dużo miłości dziś i codziennie! :)

p.s. w smyku mega wyprzedaże kupiłam pięciopak body za 30 zł :D unisex ofkors :p
do tego świeci słońce...
jest pięknie :)

Oooo tak! Jest pieknie na dworze.
Posprzatałam kuchnie, łazienkę, salon, poprałam, powiesiłam pranie na dworze, w prawdzie juz raz mi się suszarka przewróciła od wiatru, ale nie podddam się - kocham prawie pachnące wiatrem :).
Dzis na obiad... no własnie niczego nie mam, pierogi z wczoraj, może rosół ugotuje...
Chciałam umyć auto, ale wąż mam odłączony i nie wiem gdzie jest ,musze poczekać aż Mż sie obudzi.
Osiedle mi sie obudziło, sąsiedzi z małymi dziećmi powychodzili na spacery, słychać szczekające psy, z ogrodów dochodządzwieki wiosennych robót ah... jest cudownie:))

Akuku tez miewam migreny, w ciąży miałam już 2 razy. Tak naprawde tylko sen pomaga. Trzymaj sie :*

Ostatnia edycja:
Hej, i ja życzę samych najukochańszych chwil w dzisiejszym dniu :* (i nie tylko).

M na dobę poszedł do pracy, walentynki spędzam z synkiem i mamą :)

obiad - żurek, pieczony kurczak z warzywkami i ziemniaczkami. na kolację sałatka z selera naciowego i bavaria 0%.

Ja również polecam nie sadzać dziecka na siłę i nie okładać poduchami, jak samo usiądzie, tzn. że dziecię gotowe i wszystko prawidłowo już pójdzie. Mój synek usiadł sam jak skończył 8 m, potem raczkowanie i chodzenie szybko poszło.

Piękna pogoda już drugi dzień, aż spacery cieszą.

Mój mąż wrócił rano z pracy z bukietem kwiatów, Raffaello i lizakiem z czekolady w ksztalcie serduszka :D do tego posprzatal mieszkanie a teraz myślimy nad obiadem :)

Aga - bavaria to piwo? takie dla nas?

Dziewczyny - w czym pierzecie ciuchy dla niemowlaka? widziałam jakieś proszki specjalne, ale no nie mam pojęcia, który zakupić.
u nas na obiad łosoś pieczony z sosem ziołowym, frytyyyyy i surówka :) a na wieczór zakupiłam truskawki, czekoladę, bitą śmietanę i szampana - piccolo :D

reklama
Loveboiled oooo tak, energii mam dzis mnóstwo , a jeszcze chce farbą magnetyczna pomalowac ścianę.:)
Mój Mż dostał na walentynki słodycze (uwielbia :D) i książkę "Spowiedź psa.Brutalna prawda o polskiej Policji".
W nocy zrobiłam mu śniadanie żeby sobie zjadł po powrocie z p nocki, na drzwiach wejściowych nakleiłam kartkę "Dzień dobry kochanie, zapraszam do kuchni", W kuchni była kartka "Niestety, Ja sobie słodko spię, ale podejdz do stołu", w Jadalni była kolacja i zdjęcie naszego maleństwa z dedykacją" Smacznego, nasze serduszka bardzo Cię kochają" .
Blerka dobre pytanie o te proszki, też sie ostatnio nad tym zastanawiałam.

Do góry