reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
loveboiled masz racje teraz musze zdecydować :D
A z kolezanka to hmm- ja to samo przechodziłam :D
Mam nadzieje ze teraz będzie cora haha :D
ojjj znowu myslenie haha :D

Jezuuu dziewczyny ja was przepraszam za to co wam serwuje ! Tyle mojej pisaniny o jednym i tym samym ! Sama ze soba wytrzymac nie moge.. ciagle mysle o tym kto tam siedzi i caly czas sobbie wmawiam ze dziewczynka haha .. mowie wam to jest obled. Normalnie w piatek powiem poloznej ze powinni mi zrobic usg nhs teraz juz bo w depresje popadam haha.

Ale ja wam mowie bedzie dziewczynka !! :p
Hahaha

Dobranoc ;)

No nadrabiłam Wasze nocne rozmowy :p

Akuku moja mama urodziła 4 chłopców, a następnie mnie ;-) Ale u Ciebie na pewno będzie panienka, skoro masz takie przeczucia &&&&&
Moja koleżanka Ma dwóch synów + jedną ciążę z synem poroniła u teraz ma córkę. Jak widzę i słyszę przez telefon jaka jest szczęśliwa po tej Basi to aż jej po cichu zazdroszczę. U nas to ostatnia ciąża, bo mnie to psychicznie wykańcza.

Brawa dla fit mam :-D Doceniam Wasze starania. Ja też jestem nakręcona ruchowo i truchtam trochę, bo mi ciężko z tego zrezygnować. Dietę mam od początku jak dla kobiet z cukrzycą ciążowa, taka konieczność. Dzięki temu przytylam dopiero kilogram. Nie szaleje tak jak z Franiem, bo 2 lata to zrzucalam. Gdyby mi z nim nie wyszła cukrzyca to nie wiem na jakiej wadze bym się zatrzymała. A tak od 28 tc byłam na diecie i się waga uspokoiła.

Kruszka ja to czuje hahaha ale wiesz ja juz z Vikim czulam i z Emilkiem :) i teraz... haha
5-go juz nie bedzie niezaleznie od plci..
Ale Tobie powiem nigdy nie mow nigdy :) ja mialam zastopowac na 2-ce hehe

Chcieliśmy z M mieć trójkę szkrabów :-) Ale za dużo już tych aniołków mamy, by jeszcze próbować.
Jeśli Bozia zdecyduje inaczej i mi później nie odbierze to ok, biorę ;-)

Dzień dobry.

Dziewczyny tu tak piździ, że głowę urywa!!! Ja już mam dość tego wiatru. Anteną na prawo i lewo rusza, nawet tv nie pooglądam, no szlag by trafił. Wolne, relaksie a tu dupa zbita.

Wczoraj do 3 po południu starałam się skopiować zdjęcia z iphoto (macbooka) na dysk zewnętrzny. No pogmatwane to tak, że musiałam zrobić połączenie sieciowe między stacjonarnym kompem a macbookiem i przesłać na komp A. No namęczyłam się aż prawie pot po dupie ciekł ale jestem dumna z siebie.
Teraz muszę utworzyć bibliotekę i zdjęcia wywołać bo mam takie zaległości, głowa mała, ale tylko ponad pół roku mi zostało.

Na 2 ide do banku. Dziewczyny z UK, macie może ubezpieczenie na życie z critical ilness?? Jeśli tak ile płacicie? Musze właśnie podpisać umowę na ubezpieczenie siebie i domu.

Akuku Ty to się nie przejmuj, tą paplanina, myślę że każda z nas to rozumie, ja sama się wkręcam że nie wytzymam, bo dopiero 8 kwietnia mi powiedzą płeć. Co do kwestji finansowej rozumiem Twoje za i przeciw bo też u mnie to gra glówną role. Dużo wydatków mamy teraz i każda kasa się liczy.
A jeśli chodzi o latanie to możesz podać sobie rękę z moim A bo on do samolitu nie wsiądzie bo jeśli on nim poleci to samolot spadnie a umoerać w spadającym samolocie to najgorsza śmierć. (Pomimo, że jego dzieci latają, ja latam i o nas się nie boi) ale ma taki wkręt i już. Choćby się waliło i paliło woli auto (24h jeśli jedziemy razem) lub autobus 36h...

Kruszka - wiesz, jak los płata figle. Nigdy nic nie wiadomo. Bierz co daje a zastanawiać się będziesz później. Trzeba się cieszyć z tego co się ma prawda??

reklama
Pupui jak musze to lece.. nie ra lecialam sama..ale prawda taka ze nie musze.
No i jak mamy leciec to wole jak lecimy wszyscy razem... nikt nie bedzie za nikim plakal ani cierpial.. moze glupie myslenie ale jakos tak mam ;(

Co do kasy na usg to wlasbnie jeszcze to jest takie eh dolujace.. bo jak pomysle ile za to moge kupic ? Yeraz tez duzo wydatkow bo urodzinki robimy..sale wynajmujemy i kupa kasy na to idzie...
Zaraz zadzwonie do nhs i zapytam czy ustalili mi termin usg bo jaj mam miec w 18 tyg to nie bede prywatnie szla w 16..

Do góry