reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Loveboiled mi jak byłam tydzień temu bez usg na badaniu to pielęgniarka bardzo długo szukała głownie w samym dole brzucha raz z lewej raz z prawej.. Az znalazła..
Po za tym zaczęłam sie rozglądać za doplerem i czytałam rożne opinie ze niektóre sa bardzo słabe i dopiero od któregoś tyg jak dziecko jest większe to wykrywają serduszko a inne maja większa czułość.. Nie wiem jaki ty masz ale może to rozwiazanie :)
Ancikowa witaj, opowiedz cos o sobie :)

reklama
Witam nowa mamusie, zapraszamy zapraszamy, rozgosc sie:-)

Loveboiled spokojnie jutro na lezaco sobie poszukasz. Mnie pomogl filmik na youtube z moim modelem.

Bunia baklazan, cukinia i kabaczek pysznosci, uwielbiam az mi zrobilas smaka :-)

Bunia mój niby jest od skończonego 12 tygodnia a ja juz w 19 czuje jak dzidzia się rusza ze jest juz wysoko. W dopplerze słyszę tez kopniaki. Myślę ze dzidzia jest tak ułożona ze nie idzie odnaleźć tego serduszka..

Lucalew no wlasnie teraz mnie naszło na cukinie jakaś podpiekana albo podsmażana :) mam jeszcze dynie piżmowa ale czeka na "ten dzień" :D
Ogólnie jakoś staram sie wiecej owoców i warzyw, chyba jak nigdy w życiu.. Np avokado polecają w ciąży, nigdy nie jadłam i jem, chociaż mój uwielbia teraz odkąd spróbował i mi codziennie wyjada haha

Dziękuję za miłe powitanie :)
bunia, coś o sobie mówisz...hm..mam na imię Magda, mam 25 lat, dzidziuś który rośnie sobie w moim brzuchu jest drugim dzidziusiem, pierwszy ma 7 lat (w lipcu kończy 8 lat), także jak widać bardzo wcześnie mi się przytrafił. Mieszkam w Jaworznie w województwie Śląskim, pracuję choć powoli zaczyna mi brakować sił i...cóż więcej mogłabym dodać? Przy pierwszej ciąży należałam do pewnego forum, dlatego teraz wraz z rosnącym brzuszkiem nabierałam coraz więcej chęci by dołączyć znów do jakiegoś i...padło na Was ;)

A kuku, Loveboiled, jaka macie dopplera? Myślę że dobie sprawie :D wiem ze juz podałyscie jaka macie dopplera, ale nie będę szukać xd

Loveboiled może poszukaj na internecie faktycznie sa filmiki ktore pomagają w szukaniu dzidziusia:)
Może faktycznie sie dziecko tak rusza albo odwraca ze cieżko złapać.

Szukam dokładnie w tym samych miejscach co na filmikach. Często na chwile słychać serduszko ale szybko znika, myślę to dzidzia tak ułożona dziwnie

reklama
Do góry