reklama
anney
Fanka BB :)
Hello dziewczęta
Lucalew, świetna wyprawa!
Akuku, tort rewelacja!!!! Jesteś wspaniała mama.
Lovebouked, słuchała swojego tetna jak mialas 70, a jeśli tylko na chwile papież szybsze to znaczy, ze masz małego kręciolka i ci ucieka, ja mam to samo. Teraz nie jestem w stanie zrohc
pomiaru tetna dziecka.
Mioego dnia, bo my nad morze lecimy! Meah
Lucalew, świetna wyprawa!
Akuku, tort rewelacja!!!! Jesteś wspaniała mama.
Lovebouked, słuchała swojego tetna jak mialas 70, a jeśli tylko na chwile papież szybsze to znaczy, ze masz małego kręciolka i ci ucieka, ja mam to samo. Teraz nie jestem w stanie zrohc
pomiaru tetna dziecka.
Mioego dnia, bo my nad morze lecimy! Meah
marand
pełna szczęścia
witam sobotnio
witam nowe mamusie:-)
akuku - tort jak zawsze wymiata
loveboild - i jak udalo sie znalezc serduszko?
kasietta - jak dla mnie to wyglada na ruchy malenstwa, wypina sie po prostu z jednej strony, u mnie tak od dwóch tygodni jest, jeszcze nie czuje kopniakow ale takie wypinania sie, zazwyczaj z prawej strony taka twarda kulka sie robi, jak dotkne reka to jeszcze chwile jest a potem sie chowa i znow brzuch normalny
a ja dzis ogarnelam troche chalupke, meza wyprawilam z synkeim na spacer a sama wzielam relaksacyjna kapiel, ale przyjemnie bylo, teraz moge sie lenic do wieczora, a jutro chyba gosci bedziemy mieli
witam nowe mamusie:-)
akuku - tort jak zawsze wymiata
loveboild - i jak udalo sie znalezc serduszko?
kasietta - jak dla mnie to wyglada na ruchy malenstwa, wypina sie po prostu z jednej strony, u mnie tak od dwóch tygodni jest, jeszcze nie czuje kopniakow ale takie wypinania sie, zazwyczaj z prawej strony taka twarda kulka sie robi, jak dotkne reka to jeszcze chwile jest a potem sie chowa i znow brzuch normalny
a ja dzis ogarnelam troche chalupke, meza wyprawilam z synkeim na spacer a sama wzielam relaksacyjna kapiel, ale przyjemnie bylo, teraz moge sie lenic do wieczora, a jutro chyba gosci bedziemy mieli
loveboiled
Marand rano próbowałam ale nic z tego, trudno nie martwie się bo i tak czuje juz ruchy ale fajnie było by posłuchać sobie 
lucalew
Hej dziewczyny wlasnie wrocilam do domu z wyprawy, dzis wypruta chyba to nie bylo 3km. Mysle ze z 10km. Chodzilismy po lesie z 3h a potem jeszcze 30 minut na autobus ale i tak bylo warto. Dotlenilismy sie ze zasne dzis jak dziecko :-)
Lakara ma wejscie na sluchawki :-)
Akuku tort sliczny, mam nadzieje ze sie trzymal do imprezy i urodzinki sie udaly?
Kasietta ja juz mam dluga liste pytan do lekarza. Mysle jak dziewczyny ze dziecko sie wypina :-)
Loveboiled cierpliwosci znajdziesz na pewno i rzeczywiscie dobrze ze ruchy czujesz :-)
Lakara ma wejscie na sluchawki :-)
Akuku tort sliczny, mam nadzieje ze sie trzymal do imprezy i urodzinki sie udaly?
Kasietta ja juz mam dluga liste pytan do lekarza. Mysle jak dziewczyny ze dziecko sie wypina :-)
Loveboiled cierpliwosci znajdziesz na pewno i rzeczywiscie dobrze ze ruchy czujesz :-)
ewelinka12
Czy ktoras z wad czuje ruchy zaraz nad koscia lonowa? Yak nisko pod brzuchem, ja mam duzybrxuch a dziecko jest pod nim, zamiast w nim, nir powinno byc wyzej? Wiem ze to druga ciaxa i brzuch mam rozciagniety ale dziwne to jest.
reklama
ewelinka12
Ruchy sa tak wyrazne ze maz je czuje pod reka wiec to napewno dziecko