reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hello dziewczęta :)

Lucalew, świetna wyprawa!

Akuku, tort rewelacja!!!! Jesteś wspaniała mama.

Lovebouked, słuchała swojego tetna jak mialas 70, a jeśli tylko na chwile papież szybsze to znaczy, ze masz małego kręciolka i ci ucieka, ja mam to samo. Teraz nie jestem w stanie zrohc
pomiaru tetna dziecka.

Mioego dnia, bo my nad morze lecimy! Meah

Niki dziękuję i również witam Cię serdecznie :)

Akuku tort pierwsza klasa! :-D Pozazdrościć takiego talentu!

Ostatnia edycja:
witam sobotnio

witam nowe mamusie:-)

akuku - tort jak zawsze wymiata

loveboild - i jak udalo sie znalezc serduszko?

kasietta - jak dla mnie to wyglada na ruchy malenstwa, wypina sie po prostu z jednej strony, u mnie tak od dwóch tygodni jest, jeszcze nie czuje kopniakow ale takie wypinania sie, zazwyczaj z prawej strony taka twarda kulka sie robi, jak dotkne reka to jeszcze chwile jest a potem sie chowa i znow brzuch normalny

a ja dzis ogarnelam troche chalupke, meza wyprawilam z synkeim na spacer a sama wzielam relaksacyjna kapiel, ale przyjemnie bylo, teraz moge sie lenic do wieczora, a jutro chyba gosci bedziemy mieli

Marand rano próbowałam ale nic z tego, trudno nie martwie się bo i tak czuje juz ruchy ale fajnie było by posłuchać sobie :)

loveboiled - to maly urwis ci rosnie skoro tak sie ukrywa:-), ale tak jak piszesz dobrze ze ruchy czujesz to i tak mozesz byc spokojna ze wszystko ok

Hej dziewczyny wlasnie wrocilam do domu z wyprawy, dzis wypruta chyba to nie bylo 3km. Mysle ze z 10km. Chodzilismy po lesie z 3h a potem jeszcze 30 minut na autobus ale i tak bylo warto. Dotlenilismy sie ze zasne dzis jak dziecko :-)

Lakara ma wejscie na sluchawki :-)

Akuku tort sliczny, mam nadzieje ze sie trzymal do imprezy i urodzinki sie udaly?

Kasietta ja juz mam dluga liste pytan do lekarza. Mysle jak dziewczyny ze dziecko sie wypina :-)

Loveboiled cierpliwosci znajdziesz na pewno i rzeczywiscie dobrze ze ruchy czujesz :-)

Czy ktoras z wad czuje ruchy zaraz nad koscia lonowa? Yak nisko pod brzuchem, ja mam duzybrxuch a dziecko jest pod nim, zamiast w nim, nir powinno byc wyzej? Wiem ze to druga ciaxa i brzuch mam rozciagniety ale dziwne to jest.

reklama
Do góry