reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ewelinka może pewni nie sa .. Moje dziecko sie tak ruszało na usg ze nawet jak chciała dr to mówiła ze nie ma szans bo nie dość ze skakało jak z ADHD to nóżki ściśnięte.. Ale za mc połówkowe (JUZ?!) to powinnam poznać płeć a juz sie doczekać nie mogę..

Bunia to widze podobne zainteresowanie.. mnie to strasznie boli.. bo jak bratowe byly w ciazy to caly czas mama pytala braci jak sie one czuja.. i mowila ze niw moga dzwigac.. ze maja odpoczywac bla bla bla.. a ja kur.wa ? Tez jestem jej dzjeckiem.. niechcianym ale jestem ! Mowia jedyna corka..pewnie rozpieszczona .. taaaa..
Ja juz postanowilam ze sama nic nie mowie puki nie zapyta.. po co mam sie produkowac skoro zaraz zmienia temat na bratankow.. ehh szkoda mojwgo zachodu.

GRATULUJĘ udanych wizyt i poznania płci :)

faktycznie przewaga dziewczynek chyba jak na razie ;)

u mnie też wyszła dziewczynka na 60%, a potwierdzenie dopiero 12-03, o ile ładnie się pokaże :)

reklama
A ja do ok 4 kwietnia ! Aaa i jak tu wytrzymac :p
Ej no laski ja widze ze tu limit na dziewczynki sie zmniejsza ! Dajcie na luz! Bierzcie chlopcow ! Zostawcie dziewczynki potrzebujacym buhahah :)
Tort juz prawie gotowy ;) zostalo pomalowanie , wyciecie paskow i ulozenie figurek ;) alw czekam az m wstanie bo ostatnio sobie cala kuchnie zapryskalam bo maluje kompresorwm i ta mgielka wszedzie lata. M da jakis karton ;)

Do góry