reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

lucalew, moze sie tak wydluzyc.
po
za tym, tylko usg jest w stanei okreslic dlugosc szyjki, bo sa powyginane, labedziowate i bog wie jeszcze jakie.

reklama
musze wam cos powiedziec....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzis nastapil ten tak przeze mnei odpychany dvien, ktory wiedvialam,ze si ekiedys zdarzy....
kichnelam, ocywiscie..... no i pos
zlo. :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: [zakrywam sie workiem ;-)] dobrze,ze w domu.
m na mnei patr
zy, a ja rycze i sie smieje razem :baffled:

Doczytala buhaha ;)

Anney pewnie masz rację, aczkolwiek wolałabym się o domysłach lekarza po miesiącu kiedy byłby bardziej pewny (w końcu w życiu płodowym to wszystko się tak szybko rozwija, wchłania itd). Miałam okazję dowiedzieć się że mogę poronić, żebym oczekiwała bólu brzucha - wtedy się zacznie. Najwidoczniej też nie chciał zataić, a tylko spowodował u mnie dwa tygodnie potwornego stresu zanim przyszłam na kolejną wizytę i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Widzisz, to kwestia podejścia, a ja tylko przedstawiłam swoje...

ocvywiscie :-):-). i prosze nie odbeiraj tego zle, bo nie taki byl moj zamiar.
ja z moimi mlodymi mialam przejsc dviesiatki i czesto bylam zla,ze to czy tamto, ale potem sie okazalo,ze wielokrotnie ta wiedza ratowala nas w sytuacjach zagrozenia.
choelra wie co sie kiedy nam przyda, stad oni musza nam to mowic. swoja droga ciekawe jest,ze w uk musza mowic o torbielach, ale nie licza palcow (a w polsce to jest na liscie do sprawdzenia) nie?

Akuku, a może to nie opryszczka? Kurcze jedna "szkoła" mówi że opryszczką można się zarazić maksymalnie do 5. roku życia bodajże, jeśli w tym czasie nie było wykwitu, oznacza to że nie będzie się jej miało, druga natomiast mówi że można się zarazić np za dzieciaka i nosić w sobie ten wirus, ale nawet o tym nie wiedzieć bo nic się na ustach nie pojawia. Może już dawno byłaś zarażona i nie będzie to niebiezpieczne dla malutkiej?

Anney odnośnie popuszczania...wyobraź sobie jak bardzo byłam purpurowa kiedy po mojej kąpieli mój M wszedł do łazienki (byłam naga) i gadając głupoty rozśmieszył tak, że po prostu się posikałam na podłogę! Nie, nie popuściłam, ale POSIKAŁAM :O a najgorsze w tej historii jest to, że nie byłam w ciąży tylko "tak po prostu" :/
Pora zacząć ćwiczyć mięśnie kegla ;)
I...dla mnie od tamtego momentu określenie "posikać się ze śmiechu" nabrało nowego, głębszego i bardziej mokrego znaczenia :D

Ostatnia edycja:
ancikowa, no ja mowie o tym samym hahahah

popuszczanie od pierwszego porodu jest wpisane u mnei wzyciorys hahaha

wybac
z, ale ciesze sie,ze nie jestem sama towarzyszko w niedoli hahahahhahahaha

Jogobelka ojej przykro mi bardzo ze kolejna z nas musi lezec. Z tym zwapnieniem mam nadzieje ze bedzie dobrze, trzymam kciuki.

Ciernista witaj, rozglosc sie i gratuluje synka :-)

Lunera mysle ze wszystko naraz chociaz jedzenie dowozil mi codziennie moj M i glodna nie chodzilam.

reklama
Anney o jak miło :D a sądziłam że tylko ja bezczelnie sikam pod siebie aaaahahaha
Oj tak, poród robi swoje!

Akuku daj znać jak już coś będziesz wiedzieć, bo ciekawa jestem!

Do góry