reklama
anney
Fanka BB :)
dbajcie o siebie dziewcvyny!!!
moja mla dzis ma jakiegos fisia w brzcuhu.... ciagle sie wierci z malymi przerwami
jack nei czkawka, to sie przekreca, jak przestanei sie przekrecac, to mnie kopie, by zakonczyc czkawka
fisiu :-)
dobrze,ze juz po siwetach! koniec z obzarstwem.
dziewcvyny moje kochane, lezcie i odpocvywajcie, nadrabiajcie filmy i czytajcie ksiazki :***
moja mla dzis ma jakiegos fisia w brzcuhu.... ciagle sie wierci z malymi przerwami

jack nei czkawka, to sie przekreca, jak przestanei sie przekrecac, to mnie kopie, by zakonczyc czkawka

fisiu :-)
dobrze,ze juz po siwetach! koniec z obzarstwem.
dziewcvyny moje kochane, lezcie i odpocvywajcie, nadrabiajcie filmy i czytajcie ksiazki :***
lucalew
Lunera u mnie tez pojawialy sie pojedyncze plamienia z zywej krwi i tez od stycznia i teraz tez trafilam do szpitala ale dalej nie wiedza od czego. Moze taka moja uroda moze tez nie mam sie czym martwic, chcialabym poprostu wiedziec bo stresuje mnie to bardzo do tego stopnia ze zaczynam swirowac. Nie przezylabym jakby cos sie znowu stalo i nie chce nawet o tym myslec.
Anney kochana hehehe a pamietasz jak mala byla mniej aktywna i pisalas ze sie nie rusza za bardzo. U mnie Ktosiek jest aktywny zwlaszcza po jedzeniu albo jak nie patrze na brzuch bo lubie patrzec jak czasem sie rusza ale jak akurat chce popatrzec to przestaje smyrac taki wstydzioch maly :-) Ogladam z M wlasnie fajny film a dzis odwiedzil mnie moj brat z rodzina to przestalam panikowac takze jutro rano jade na badania a w srode wizyty u diabetologa, polowkowe i jeszcze normalna wizyta u ginki.
Anney kochana hehehe a pamietasz jak mala byla mniej aktywna i pisalas ze sie nie rusza za bardzo. U mnie Ktosiek jest aktywny zwlaszcza po jedzeniu albo jak nie patrze na brzuch bo lubie patrzec jak czasem sie rusza ale jak akurat chce popatrzec to przestaje smyrac taki wstydzioch maly :-) Ogladam z M wlasnie fajny film a dzis odwiedzil mnie moj brat z rodzina to przestalam panikowac takze jutro rano jade na badania a w srode wizyty u diabetologa, polowkowe i jeszcze normalna wizyta u ginki.
U mnie się dzisiaj sporo wierciła, kopała. Chyba teraz już będzie coraz częściej.
Co do imion, to ja kiedyś chciałam Amielię, to był jeden z moich ulubionych filmów, ale jakoś za dużo tych Amelii się ostatnio zrobiło i mi przeszło. Maja mi się podoba, ale to imię jest na drugim miejscu częstości; Julka też jest wysoko. Kalinę rozważałam sama - bardzo mi się podoba. Oliwia jakoś mniej.
Co do imion, to ja kiedyś chciałam Amielię, to był jeden z moich ulubionych filmów, ale jakoś za dużo tych Amelii się ostatnio zrobiło i mi przeszło. Maja mi się podoba, ale to imię jest na drugim miejscu częstości; Julka też jest wysoko. Kalinę rozważałam sama - bardzo mi się podoba. Oliwia jakoś mniej.
bunia15
Lucalew mam pytanie co ile co badają hemoglobinke gliko? Bo normalnie to co trzy miesiące sie o bada a w ciąży chyba powinni cześciej nie wiem.. Ja mam wizytę w przyszłym tyg a jak ostatnio badałam krew to myślałam ze mi to tez wpisali (a ost hemo miałam 5tyg wcześniej robione), potem patrzę w wyniki i było np tarczyca s tego mo noe robili, to napisałam im wiadomość i mi odpisali ze co trzy miesiące Eh ..:/ i chyba sobie pójdę juz sama zrobię bo dla świetego spokoju chce wiedzieć jak sytuacja wyglada..
Hej
U mnie jakos weny brak.
Nic minsie ostatnio nie chce tylko spac ale sie nie da przy mojej dwulatce.
Lucalew lez lez lez. Ciekawe czy twoj gin znajdzie przyczyne.
Beata nie dziwie aie ze juz kreckamod lezenia dostajesz ale coz zrobic....
Bunia w koncu sie doczekalas[emoji1] teraz sie zacznie[emoji1][emoji1][emoji1]
U mnie jakos weny brak.
Nic minsie ostatnio nie chce tylko spac ale sie nie da przy mojej dwulatce.
Lucalew lez lez lez. Ciekawe czy twoj gin znajdzie przyczyne.
Beata nie dziwie aie ze juz kreckamod lezenia dostajesz ale coz zrobic....
Bunia w koncu sie doczekalas[emoji1] teraz sie zacznie[emoji1][emoji1][emoji1]
anciikowa
Dzień dobry już po świętach! Mimo wolnego nie było czasu, żeby nadrobić zaległości lekturowych i z tego też powodu nie wiem co u Was. Ale jak tylko będę miała chwilkę to nadrobię, obiecuję!
A póki co pełna obaw pytam Was drogie mamy jak to jest z tym stawianiem się macicy? Od dwóch dni czuję twardnienie brzucha i towarzyszy mi ono bardzo często. Sądziłam, że te skurcze przepowiadające występują np 3 razy w ciągu dnia i tyle? Martwię się, że to coś niedobrego...a termin do ginekologa dopiero na 14.04. Dzwonić i jechać czy czekać bo to normalne? Pomocy!
A póki co pełna obaw pytam Was drogie mamy jak to jest z tym stawianiem się macicy? Od dwóch dni czuję twardnienie brzucha i towarzyszy mi ono bardzo często. Sądziłam, że te skurcze przepowiadające występują np 3 razy w ciągu dnia i tyle? Martwię się, że to coś niedobrego...a termin do ginekologa dopiero na 14.04. Dzwonić i jechać czy czekać bo to normalne? Pomocy!
Borysiatko
Ancikowa kurcze właśnie ostatnio zastanawiałam się czy ja jestem taka głupia/nieuważna czy co bo np. nie wiem czy mam coś takiego jak twardnienie brzucha;/ Tu gdzie miałam mocne mięśnie to brzuch twardszy a wyżej to taki tłuszczykowy
Ja na Twoim meijscu dla spokoju ducha bym zadzwoniła i się umówiła wcześneij na wizytę.
W czwartek rano mam wizytę i chyba to będzie już połówkowe
Doczekać się nie mogę
Ja na Twoim meijscu dla spokoju ducha bym zadzwoniła i się umówiła wcześneij na wizytę.
W czwartek rano mam wizytę i chyba to będzie już połówkowe
Doczekać się nie mogę
reklama
anciikowa
Borysiatko ja przegapiłam to twardnienie w pierwszej ciąży
stąd dla mnie to nowość. A mięśnie pewnie mają duży wpływ na odczuwanie twardnienia, ja mięśni nie mam hahaha dlatego jak twardnieje to stawia się cały brzuch i kiedy leżę na plecach to widać taką dużą "gulę" 
Masz rację, zadzwonię. Będę spokojniejsza dzięki temu. Dzięki!
Masz rację, zadzwonię. Będę spokojniejsza dzięki temu. Dzięki!