reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Mi z Nadią twardnial ok 6 mc. Robila się taka twarda kulka i po chwili przestawalo. Wtedy to nie miało żadnego wpływu na szyjke. Teraz tez mi twardnieje ale przez to szyjka mi się skraca. Także każdy przypadek inny. I musi to sprawdzić lekarz

Cześć mamuski, jak tam po świętach? Ja jeszcze nie przestałam jeść :D

Borysiatko, mam tak samo. Też nie wiem kiedy mam twardnienie, bo hymmm czasami mam twardy, ale nie towarzyszy przy tym zadne ściaganie itp.
Ale wiecie co, wczoraj jak siedziałam przy stole miałam atak mocnego bólu . Był taki jakby jajniki mnie bolały- takie kłócie. Kiedyś przed okresem miałam zawsze takie bóle, nie sa typowe- okresowe- ale własnie jajniki zawsze mnie bolały i to był taki sam ból... co to może być??

A dzis zauwazyłam że mam malutkie plamki na udach i rekach - takie "zbladzenia", ... wiecie to to jest??

Edit. A no i jeszcze- puchną mi strasznie stopy...

Ostatnia edycja:
Borysiatko i ja dolaczam do klubu bolu plecow. W pierwszej ciazy tez to mialam. Czasem tak bardzo mnie bolalo ze po polozeniu sie wieczorem do lozka z godzine nie moglam zasnac i czekalam a bol przejdzie. Teraz niestety juz kilka razy tak mialam i im ciaza bardziej zaawansowana tym bedzie gorzej[emoji20]

Kochane dodzwoniłam się do mojego ginekologa na NFZ i on bez żadnego badania stwierdził, że myśli że trzeba podłączyć pod kroplówkę i mam jak najszybciej udać się do szpitala. Co myślicie? Mogę też udać się prywatnie, wepchnąć w kolejkę i zbadać co by prywatny orzekł czy powinnam się pod cokolwiek podłączać...co robić?

Akuku trudno stwierdzić, nie mam czasu na leżenie i mierzenie czasu :( w każdym razie mam wrażenie że częściej jest twardy niż miękki, kiedy chodzę (w pracy jestem oczywiście), czuję jakby "wypełniony" brzuch a to uczucie przy twardnieniu. Oczywiście przez to w ogóle nie czuję ruchów Leona, nawet kiedy jest chwila przerwy i brzuch miękki :(

reklama
Ancikowa to za czwsto na pewno. Jedz do szpitala tak jak love mowi po co placic . Tam Cie zbadaja i nie beda dawac zadnych kroplowek jesli nie ma potrzeby..a jak bedzie trzeba to juz bedziesz na miejscu

Do góry