reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Aneczka - suknia piekna, piekna, piekna! :-)

w tamacie wagi - ja w 5 tyg ciazy wazylam 109 kg, pozniej troche schudlam - takze obecnie w 23 tyg waze 108,5 - takze nie przekroczylam nawet wagi poczatkowej ciazy :) mam nadzieje, ze po porodzie bede wazyla wlasnie około maksymalnie tyle ile teraz :) a pozniej racjonalne odzywianie i sie odchudzam do 80 kg :D

w ogole to jak Was czytam to sie zastanawiam - ja w ogole nie mam badan dopochwowych a Wy macie? :confused:

no i sie zastanawiam z tym twardnieniem brzucha - nie mam tego w ogole, to dobrze czy zle??? :confused:

reklama
Aneczko suknia przepiekna, az przykro ze ja mam juz to za soba :D

Natka ja na kazdej wizycie mam najpierw badanie palcami, potem usg przez brzuch a na koniec jeszcze dopochwowe bo tak najlepiej widac moje lozysko no i szyjke najlepiej wtedy sie mierzy
Akuku i pozniej mlode wyjda z brzucha laski a my bedziemy zapasniczki sumo hahahaha :D no ale wszystko dla ksiezniczek :D

Magdus no wlasnie.. one juz teraz wiedza ze musza patce urode zabrac i kilogramow dodac coby one byly te jedyne najpiekniejsze.. ale ja sie tak latwo nie dam haha. Musze dac przyklad corci wiec po ciazy dieta odchudzanie..cwiczenia hehe.

Nie wiem chlopcy mi sie jakos wyzej w brzuszku ruszali a ta mala tak nisko mi gmera.. chlopcy dopiero tak pod koniec hmmm.
No i mam zgage z nimi nie mialam..tzn pod koniec delikatna z Emilkiem ale naprawde taka delikatna a tu czuje jak mi sie kwas cofa fuu..
I kaszka na plecach..plamy na ryju..pryszcze na plecach twarzy dwkolcie i nawet na rece .. no fuu.. az sama sie siebie brzydze haha. I do tego jeszcze sie poce okropnie.. uplawy mam ehhh.. mega sexi i pociagajaca jestem hahaha.
A w sieprniu pewnke jeszcze cala popuchnieta bede wiwdz tylko mnje na zielono pomalowac i bede jak kroleqna fiona ze shreka noca..haha

Aneczka paznokcie super! Bardzo fajne kolorki. Suknia wyglada też ciekawie,po weselu wrzuć proszę zdjęcie ciebie w niej :)

Natka ja tak jak magduś mam badanie palcami, a pozniej dopochwowo, choc ostatnio to mi gin sprawdza jeżdzac po brzuszku bo nie widzi potrzeby dopochwowego, a tak mi chociaz serduszko pokaże.

Hej dziewczyny

Jestem bo wizytach i z dobrych wiadomosci to ze z dzieckiem wszystko ok i ze bedzie synek. Nic, M nie bedzie robil kiteczkow :-)
Niestety dostalam skierowanie do szpitala jedno od diabetologa i drugie od ginekologa ale niestety nie ma miejsc wolnych i musze czekac tydzien. Po badaniu okazalo sie ze szyjka sie bardzo skrocila i jest 22 mm i beda mi najprawdopodobniej zakladac szew. Oczywiscie jak bedzie sie cos dzialo np plamienie to mam odrazu jechac na IP takze dziewczyny leze dalej, biore leki i prosze o kciuki zeby sie nic nie dzialo. Teraz ide Was poczytac.

lucynka, to niech ci go czym predzej zakladaja.
bedzie dobrze!
i to wlasnie robia szyjki z 50mm na 22, dokladnie tak samo jak ja. z 53 na 22, by znow wrocic na 40 i teraz nei mam pojecia ile ma, ale w pochwie jej nie czuje.

Aneczka sliczna sukienka i paznokcie :-)

Natka ja na kazdej mam badanie na fotelu i usg. Jak nie masz twardnien brzucha to sie ciesz.

Anney, dziewczyny dziekuje :-*** za slowa otuchy.

reklama
Natka twardnienia brzucha nie sa zle bo to jest przygotowyqanie macicy do porodu..ale niektorym kobietom przez nie skraca sie szyjka. Jak ich nie masz to tez nie musisz sie martwic.

Mam nowy suwaczke :D

Do góry