reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

witajcie,

zaczyna mnie bolec kosc ogonowa, ledwo mogę chodzic .... czemu tak jest? moze od tego ze ciezko pracuje (duzo pochylenia, na kolanach, itd) ? czy moze cos innego ? CZy wy macie tak samo ?

reklama
witajcie,

zaczyna mnie bolec kosc ogonowa, ledwo mogę chodzic .... czemu tak jest? moze od tego ze ciezko pracuje (duzo pochylenia, na kolanach, itd) ? czy moze cos innego ? CZy wy macie tak samo ?

mamy.
w tej ciazy nie tak zle jak w ostatniej.
powiedz poloznej, dadza ci rehabilitacje i sprawdza stan meidnicy, czasami wiezadla nie trzymaja dobrze i moga ie troszke kosci rozchodzic, wtedy nhs daje pas, ktory przytrzymuje miednice i duzo mniej boli.
teaz mam tafizjoterapie, poza tym unikam sievenia wpollezaco (albo siedze prosto albo leze) i jest duzo lepiej. bez poownania do poprzedniej ciazy. ale w pierwszych ciazach nie jest to nic nadzwyczajnego, moja kolezanka od 16tygonia w pasie zaiwaniala, bo nie dalo sie inaczej wutrzymac (czesto maja to kobiety o waskich biodrach, ale nei zawsze)

Jakby ktos sie zastanawial czemu mnie nie bylo caly wieczor to tu jest odpowiedz :D
Ta co miala nie szalec???

Załączniki

• 1428618012784.jpg
    1428618012784.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 52
Anney tyle tego ze o ja ! Ale posegreguje wiekowo i powstawiam foty.. tylkonja jyz nawet cos na 2-3 lataam buhaha!

reklama
Do góry