reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku szalejesz :D my chyba nastepne wielkie zakupy w maju ale juz wtedy to chce miec wszystko z ubranek :D
Chwal sie chwal :D

U nas z ruchami roznie. Liwja ma humorki i jednego dnia kopie tak ze az poskakuje zaskoczona moca jej pycich stopek a drugiego dnia gdzies tam sie pokreci troche i tyle :p ogolnie to wychodzi gdzies 3 dni szalenstw i 3 dni niemrawych ruchow :p nie wiem od czego to zalezy dlatego jestem przeszczesliwa z posiadania detektora.

reklama
Lilija slabo z miejscem hehehe ale coz zrobic hahaha.

A moja niunia Amelia, Maja, Lena albo i jeszcze inaczej hehe slabo sie rusza. Chlopakow duzo mocniej czulam na tym etapie. I nie zwalam tego na tusze bo z Emisiem wazylam tyle co teraz jak nie wiecej na tym etapie.
I niby czuje juz dosc dlugo a dalej takoe delikatne te ruchy.

Beata e tam Emis mi nie dawal spac w nocy tak sie wiercil a pozniej byl mega spiochem. Poprostu jak wstajesz i sie kladziesz spowrotem to niunia musi sie ulozyc.

lilija, ja to kiedys stosowalam i 4d tez. tu nie chodzi o substancje rozgrzewajace tak bardvo jak o jeden skladnik (pomijam parabeny, bo tych akurat zwiazku z rakiem jeszcze nei udowodniono i konserwanty niestety sa w kosmetyach na polkach, bo inacvej by sie zepsuly, tylko sa lepsze i gorsze dla nas i naszej sory konserwanty. wiadomo,ze robia cos, ale co to ja juz nei pamietam ;) ahhah wybacz :-) ) eveline maja w skladzie substancje toksycvna polyacryl (chyba) czy cos tam i o tej wspomnial mi sam lekarz (rozmawialismy o cellulicie, bo dostalam strasvnego po zejsciu z tabletek hormonalnych i ten zaznaczyl,zeby po zajsciu w ciaze nie uzywac antycellulitisowych. )
ju
z na prawde nei pamitam szczegolow, musialabym gdzies sklad zobaczyc (a nie mam juz opakowan) to bym ta substancje rozpoznala.

na cellulit mo
zesz robic sobie peelingi i masaze z kofeiny np! (tym sposbem zlikwidowalam sobei cellulit po tabletkach)zaprzasz kawe grubozianista (2-3lyzki) uda nagrzewasz ciepla woda i masazem-szczotka i na to peeling i szybki masaz. dzialanie takie same i bez chemii. potrvymac 5minut i splukac. na to olejek z drzewa herbacianego (bardvo napina skore jako jedna z funkcji) zmieszac z migdalowym czy lnianym, obojetni, byleby byl dobry nosnik, wsmarowac.
[FONT=helvetica, arial, lucida grande, sans-serif]z tego co pametam, extreme ma indyjska marchew, on a ma [/FONT]za zadanie zmniejszac zapalenie skory, a na to olejek hebaciany jest iealny, bo napina, jest przeciwgrzybicvy i pr[FONT=helvetica, arial, lucida grande, sans-serif]zeciwbakteryjny. [/FONT]:-):-) wiec dwa w jednym.
[FONT=helvetica, arial, lucida grande, sans-serif]ale wcale nei musis[/FONT]z sie moim zdaniem sugerowac, tylko wspominam,ze nie sa to kosmetyki najepsze dla kobiet w ciazy, co nei znacvy,ze jenorazowe uzycie spowoduje szkody, natomiast regularne ma na bank wplyw.
wlasnei tym postem pr
zypomnialas mi,ze musze sie wziac za moj cellulit piekny i dorony, ktory wylazl mi kilak tygodni temu. :baffled::nerd:

p.s. jesli ktoras z was sie ocvywiscie kiedys zdecyduje na olejki etc.to ja polecam zakupienei wieksvych ilosci online, wychodvi duzo lepiej cenowo niz w sklepach stacjonarnych. no chyba,ze macie to szczescie miec prawdziwa zielarke ze swoim wlasnym sklepem pod nosem (ja chceeeee :-):-)) one maja ceny calkiem dobre.

Dziękuję Anney za wyjaśnienie :) , podejrzewam,że moze chodzić o phenoxyethanol. Peeling kawowy znam i stosuję co jakiś czas- muszę zacząć być systematyczna ;)

Anciikowa jak tam???
Ja dziś się wybiorę na izbę przyjęć dla własnego spokoju.
Wczoraj za dużo chodziłam i miałam problem z dojściem do domu... Strasznie brzuch mi stwardnial usiadłam chwile i mogłam dalej iść.
Co do mojej Rybki szaleje jak to tylko możliwe ;-) mam nadzieje ze bd wszystko ok dam znać co i jak wieczorem bo jadę ok 19

reklama
Do góry