reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hehe z tym kwak fuck to alex mial 3 latka :p viki mial 1, 5roku..emilka nie bylo haha.
Takze teges ppatologia pelba geba.. a teraz to nic tylko opieke spoleczna na mnie naslac!

Love jedz ze do szputala i powiedz ze chce cos przeciwbolowego i zostac w szpitalu bo w domu masz dziecko ktore patrzy jak cierpisz a nie chcesz by mial traume! Poprostu nie zgadzaj sie na wyjscie do domu.. a jak bedzjesz miec skurcz to drzyj sie na cale gardlo bo knaczej sie z nimi nie da. Debile.
Jak ja bede miec mocne slurcze a slabe rozwarcie i beda chcieli mnie do domu wyslac to powiem by mnie cieli bo sama sobie cesarke zrobie hehe :p

Bo to sie Akuku od takiego niewinnego kwakania zaczyna, a potem to juz tylko gorzej :-):-):-)

Love, chyba trzeba bedzie podkolorowac troszeczke. Albo wersja na zolze

Skąd ja to znam... Jakbyś mnie przez okno podglądałą..tylko A nie ma długiego nosa... I praca praca ale niech juz goście jada..

Jocha odchorowywuje impreze.
Całą noc nie spalam bo on plakal i goraczka, wiec we 2 spalismy w jego lozki (140cmX60)

Potem goraczka jak diabli i kaszel taki że az sie dusil i oddechu zlapac nie mogl, wiec wzielam taxi (bo A pojechal z goscmi na spacer) i pojechalam do walking centre.
I ma antybiotyk na 7 dni.... Super po prostu...

A impreza masakra, ja nie wiem czy Wy tez tak macie, ale jak ja ide gdzieś z małym to staramy sie pilnowac i miec nad nim kontrolę na zmiane albo ja albo A.. a nasi znajomi coż, jeden 5 latek tak łobuzował że myslalam ze mi pol domu rozniesie a inny razem z nim a rodzice nic...A najlepsze ze to moja koleżanka....i to dosc bliska, juz zaczeli ze schodow zabawki zrzucac. plyty itp, to poszlam po A to sie chyba i on im delikatnie zwrocil uwage. Ale sie chyba obrazila bo nic nie odpisala jak podziekowalam za to ze byli...
hmmm...

Pupui masakra jakaś z tymi dziećmi gości. Zdrówka dla Joshi.

Love, tak Cię boli, że nie trzeba dużo ściemniać, po prostu przestań być twardziel i uwolnij emocje. Boli to krzycz, będą się z Tobą głaskać to drap!

reklama
Nhs powinien płacić odszkodowania za takie cierpienie, ktore mogliby skrócić, gdyby tylko było łaskawi przebić pęcherz. Ich piec minut i skrócone cierpienie rodzącej o wiele godzin.

Szczerze nienawidzę ich za to.
Nie każda szybko rodzi i oni po to sa by pomoc! Nawet tego popaprańcy nie potrafią!

Teraz wiecie o czym ciagle mówiłam. Sa dziadami patszywymi, najcześciej do tego komentujący, jakby te rodzące udawały!

Do góry