reklama
bunia15
Fanka BB :)
Sebastian urodził sie o 1.34 czasu us, przez cc, waga około 4670
Potem wam opisze wszystko bo musze sie zdrzemnąć. Mały nie jest z nami, wszystko z nim dobrze ale ma bardzo duzo płynu i cały czas odsysają i płacze biedny wiec moze posadzą mu tez tlen..
Potem wam opisze wszystko bo musze sie zdrzemnąć. Mały nie jest z nami, wszystko z nim dobrze ale ma bardzo duzo płynu i cały czas odsysają i płacze biedny wiec moze posadzą mu tez tlen..
maartuszkaa89
Akuku, Bunia gratuluję!!!!
Za resztę dziewczyn trzymam kciuki &&&&&
Za resztę dziewczyn trzymam kciuki &&&&&
Akuku gratulacje! Nareszcie i Ty sie doczekałas swojego maleństwa! Jestem taka szczęśliwa
jupi!!
Dzisiaj mieliśmy super dzień. Mały spał 3 h na zakupach i pierwszy raz miałam przyjemności z jeżdżenia z dzieckiem
moja mała zawsze ryczała w aucie i wózku a mały spi jak zabity. Jest cudowny... Teraz chrapie sobie i ja tez zmykam spać. A ze starsza dzisiaj sie dlugooo bawiłam i narysowała dla mnie piękne serce! Az sie popłakałam. Cud miód. Az sama w to nie wierze..... Tylko mały trochę żółty i muszą go kontrolować.
Dzisiaj mieliśmy super dzień. Mały spał 3 h na zakupach i pierwszy raz miałam przyjemności z jeżdżenia z dzieckiem
Akuku
Wlasnie pochlonelam kanapki z tuńczykiem... i zagryzlam jakims ciastkiem slono slodkim.. ale taka glodna jestem ze zjem wszystko!
Dopijam herbatke i ide spc..
Ale fajnie moc sie schylic wstac bez wiekszego bolu i wysilku ! I zadnych skurczy! Nigdy wiecej.. chyba ze w lydkach haha.
Dopijam herbatke i ide spc..
Ale fajnie moc sie schylic wstac bez wiekszego bolu i wysilku ! I zadnych skurczy! Nigdy wiecej.. chyba ze w lydkach haha.
reklama