Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki☺!! robię inhalacje z rumianku i sody oczyszczonej i trochę mi nawilża śluzowke i lepiej się oddycha. To raczej dzidzi nie szkodzi, tak myślę. Możliwe ze alergia bo ponoć w ciazy się może uaktywnić. Ja dziś zaczęłam 37 tc i nie czuje jakichkolwiek symptomów zbliżającego się porodu. Może mój organizm chce najpierw zwalczyć infekcje. Mam nadzieje ze jest taki madryTrzymaj się kochana. Może to alergia. Ciekawe czy można się inhalowac w ciąży. Córce na katar pomagała inhalacja z kwasu hialuronowego. Ponoć nie ma skutków ubocznych. Ale nie wiem jak to w ciąży. Tylko musiała wdychać nosem a wypuszczać buzia powietrze.
To dawajcie znać dziewczyny. I trzymajcie się !!!!!! Chyba Olisia będzie pierwszaJa się szykuje do szpitala na jutro. Mam 1 cm rozwarcia tylko ale szyjki brak. Dziś 35 tydzień i 4 dzień. Możliwe że mnie rozpakują w tym tygodniu.
A jak u Ciebie że skurczami. Miałaś objawy skracania się szyjki i rozwarcia. Skurcze, czop czy plamienia? Ja mam wrażenie że u mnie się coś dzieje wizytę mam w piątek.Aneczqa ja też nie mogę dospac. Obudziłam się o 3.30 a teraz jest 5.30
Dziecko fika, noga i biodro mnie boli czuję że drętwieje tak w środku.
Ja straciłam nadzieję że samo się ruszy, nastawiam się że we wtorek jadę na IP i zostaje do wywołania
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale Cię rozumiem moje samopoczucie zmieniło się diamentalnie Boli mnie spojenie. Chodzę jak kaczka. Dużo leżę już chyba zrezygnuje z auta. Miewam biegunki i mega słaba jestem. Wieczorem skurcze. Dzisiaj rano zjadłam kanapki z serkiem pomidorem i pietruszką. Wszystko zwróciłam. Mąż wymyśla co na śniadanie a mnie wszystko brzydzi nie mogę nic co ma mocniejszy aromat. Oki własnemu zdziwieniu bo staram się jeść zdrowo poprosiłam aby poleciał do sklepu po słodka bułkę z serem i zimna fantę. Same witaminki to prawie jak porcja warzyw białka i błonnika zapięta sokiem z pietruszkiWitajcie dziewczyny
Ja spać nie mogę i od kilku dni czuje ze podupadłam. Czuje się juz naprawdę źle, cieszko mi, jestem zmęczona a każdy ruch to ogromny wysiłek. Jeszcze kilka dni temu "biegalam" , porządki generalne robilam i raptem stracilam siły.
U mnie 39 t.c.
Codzienne telefony i smsy o treści: jak się czujesz, urodzilas?...doprowadzają mnie do szału.
Do tego boje sie porodu i nie wiem czy rozpoznam ze "to juz". 13 lat temu odeszły mi wody i poród był wywoływany a teraz mam nadzieje ze zacznie się samo dziać.
Miłego dnia