Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!!Laseczki mamy już większego dzidziusia. Ale o tydzień młodsza fasolka. Odpowiada po zmierzeniu 6+1 a my dziś wg OM 7+1 więc akcja serduszka była, ale jeszcze wczesna. Lekarz chce nas widzieć za tydzień. Ale wszystko wygląda ok.
Hej, nie zamartwiaj się na zapas. Nawet jeśli ktoś pomyśli, że specjalnie się zatrudnilas i zaszłas to co z tego? Ludzie zawsze mają swoje wyobrażenia i tego nie przeskoczysz. Ciesz się ze swojego stanu. Może być zresztą tak, że wszyscy ci będą gratulować, a ty tu spędzasz niepotrzebnie czas na martwienie się. Może nie mając teraz pracy, nie martwiłabyś się tym co ludzie powiedzą, ale na pewno już kwestią finansów tak, więc sama wiesz która sytuacja jest lepszaDziewczyny boje się reakcji w pracy i mówię całkiem serio mega mnie to stresuje i nie wiem czy powiedzieć najpierw czy wziąć L4 boje się, że bardzo negatywnie to przyjmą że pracuje krótko już w 3 msc ciąży że ktoś mi powie że zrobiłam tak celowo itd eh
A ile pracujesz w tej firmie ? Ja chciałam powiedzieć po tej najbliższej wizycie a po kolejnej wziąć zwolnienieZdecydowanie lepiej powiedzieć pierw.
Ja tez krótko pracuje . Ale uwielbiam swoją prace , uwielbiam swojego szefa. A pracuje sama wiec moje odejście zmieni całkowicie firmę . wiem ze dla szefa to ogromny problem , ale pogratulował . Na więcej nie mam wpływu ....
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty , dawajcie znać.
Ja dzisiaj zostałam w domu, bo mija pierworodna coś pokasłuje ( niezadowolona bo dziś maja bal w przedszkolu ) . Wiec czeka nas wizyta u pediatry leki i pewnie opieka