paulina1994
Fanka BB :)
Ja chyba wybiorę oliwkę z babydream fur mamaKupilam sobie dzis tego palmersa na rozstepy, bo ktoras z was polecala. O jezus marja, nie zdzierze tego stęchlego zapachu. Jutro ide po oliwke.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chyba wybiorę oliwkę z babydream fur mamaKupilam sobie dzis tego palmersa na rozstepy, bo ktoras z was polecala. O jezus marja, nie zdzierze tego stęchlego zapachu. Jutro ide po oliwke.
No to pięknie, wygląda na to ,że chłop jak dąb będzie i rośnie jak na drożdżach [emoji16]Frambuesa tak miałam już dwie wizyty u lekarza,ostatnia w ten poniedziałek według ostatniej miesiączki w dzień wizyty byłam w 9t5d ale po usg Pani doktor powiedziała że dzidziuś jest większy 3.7 cm i stwierdziła że to 10t5d, za tydzień jedziemy na badania genetyczne które każda jej pacjentka musi zrobić i wówczas genetyk określi nam dokładny tydzień i płeć dziecka chociaż już wywnioskowała że na 90% chłopakbardzo chciałam dziewczynkę ale najważniejsze żeby było zdrowe
![]()
Cześć dziewczyny! Wczoraj mieliśmy wieczorną wizytę.
8+5 jest dzisiaj
Niby wszystko dobrze z naszą fasolką, ale nie pokoje się bo lekarz znalazł jakiegoś krwiaka. Kiedyś któraś z was pisała,że też ma ale niestety nie mogę tego odszukać a jestem ciekawa jak to teraz u niej wyglada. Od początku ciąży jestem na duphastonie. Brałam tez inne leki bo mieliśmy trochę pod górkę z zajściem w ciąże.
Od wczoraj nie myśle o niczym innym.
Witaj, też jestem Ewa z terminem na 21goHej dziewczyny , mozna dolaczyc do grona sierpniowych mam ?my narazie mamy termin na 21 sierpnia
![]()
Mi tarczyca po 1 badaniu wyszła 3,27. Lekarz zaalarmowal, że powinna być nie wyżej niż 3. Kazał powtórzyć badanie, bo ponoć przy wysokim stężeniu beta hcg jaki jest na początku ciąży, tarczyca może poszaleć. Gdyby wynik wysoki się powtórzył miałam zgłosić się do endokrynologa. Powtórzyła i TSH wyszło mi teraz 2,07 czyli w normie. Może u Ciebie też byłoby warto powtórzyć zanim podejmiesz leczenie?Mi własnie też wyszła niedoczynność tarczycy i się troszke obawiam bo mam aż 3,33. Boję sie że jak mi przepiszą euthyrox to że bardzo przytyję. [emoji14] Endo mam na 24 stycznia![]()
Ten wózek jest ze skóry [emoji2]ale dla synka miałam biało szary z materiału i był czysty. Sprzedałam po roku i był czysciutkiLux, bardzo ladny wozek. Ja chyba jednak na bialy bym sie nie zdecydowala, ze wzgledu wlasnie na to , ze trzebaby to czesciej czyscic. Aa to nie dla mnie.
Ja poluje na stokkie , ale jak juz pisalam napewno kupie uzywany z racji tego, ze wiem ze te wozki po roku uzytkowania są naorawde w b. Dobrym stanie. No i jezeli sie trafi cos ciekawego w siecj. To mysle, ze nie beee sie zastanawiac i kupie.