Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny na tej kartce od lekarza mam popisane te ceny z diagnostyki ale to chyba nic nie szkodzi nie ? Chyba nie będą się czepiać w innym labo ?
Chyba będzie miało ok 5,5 cmJa będę miała prenatalne 12+3 ciekawe ile mniej więcej powinno mieć dziecko orientujesz się ?![]()
Może będzie wysoki/aMój kurdupel podskoczyl o trzy dni i wg usg 12t +2d miał 5,8cm i termin teraz komputerowo wyszedł na 1 sierpień a wcześniej był 4 ale to chyba normalne że dziecię tak rośnie i te terminy skaczą co?![]()
Moi rodzice chciali zebym syna nazwala Gustaw Szczepan albo Ignacy....Teodor ladnie i oryginalnie. Nie znam zadnego Teosia czy malego czy duzego. Wiem, ze w T lubujecie kogo Wy juz w domu macie Tomka i Tobiasza? Nie jestem pewna
Jak tam dzisiaj samopoczucie??? Zrob mi prosze przysluge Martusia i wpisz mnie na liste sierpniówek na 22.08 wg OM i na dziewczynke. Nie wiem czy ja nie potrafie sie tam wpisac czy to autorka posta musi zadzialac. Ladnie te swoje dzieci nazwalas ile lat róznicy pomiedzy chlopakami???
Nie, nie, płatne badania mamJak idziesz do innego labu i placisz za swoje badania to i tak wypisuja nowe skierowanie na swoich wzorach do swojego labolatorium albo już w ogole drukują z komputera listę badań, za ktore placisz. Takze mozesz miec nawet kwiatuszki narysowane
Chyba ze masz na nfz to radzę się wstrzymać![]()
Ooo to już fajne takieChyba będzie miało ok 5,5 cmtaki kilkucentymetrowy człowiek. W tych ostatnich tygodniach trymestru już szybko rośnie. W 13 tyg już ma ponoć 7 cm