Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rozmawiałam właśnie o tym, że lepiej się czuję, ale często jestem głodna. Powiedziała, że w tym tyg ciąży to normalne. Najlepiej jeść mało ale często. I na przegryzienie jakiś owoc, warzywo, wtedy nie ma zaparć ani biegunek i zgagi. Potem wracasz do pracy ;/ niestety tak tu to wygląda... I większość kobiet tak robi.. ja postanowiłam już że napewno tak szybko do pracy nie wrocePoważnie jeden miesiąc ? A co potem ?
No dokladnie przy dużym szczęściu oddajesz dziecko do żłobka lub oddajesz dziecko do opiekunki którą sama oplacaszNie chciałabym rodzic w domu. Oj nie. Za duże ryzyko dla mnie i strach o maleństwo które się rodzi.
To strasznie krótki ten macierzyński [emoji852] takie maleństwo juz trzeba zostawic by wrócić do pracy. To przecież kobieta jeszcze nie dojdzie do siebie. Takie maluszki to się co trochę przecież karmi piersią itp. Nie ładnie to macie. I co się z takimi maluszkami robi jak ktoś wraca do pracy? Do żłobka się daje?
A ja własnie dzisiaj odebrałam swoje wyniki i mnie przeraziły bo coś z różyczką mi wyszło ;/
Tak wyglądają moje badania. Wszystko mam ok jedynie barwe moczu mam na barsztynowy i dość liczne bakterie w moczu. Wizyte mam w poniedziałek ciekawi mnie ta rózyczka;/ Miała któraś z was tez taki wynik z tej różyczki?
Rozumiem, że Rozyczki Igm nie robiłaś? Igg masz ok, oznacza, że byłaś szczepiona lub przechodziłaś. Odetchnij