Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak pęcherzyk jeden urósł ale jak narazie nic w nim nie widać drugi urósł minimalnie , wogole to USG mi tak na szybko robił więc ciężko cokolwiek powiedzieć mi dopiero uwidoczniły się pęcherzyki 2 stycznia bo 17 grudnia test był pozytywny ale nie było nic widaćMamamonia czy ja dobrze zrozumiałam, że jest pęcherzyk, nawet dwa, ale nie ma w środku zarodka? Przepraszam, że tak dopytuję, ale chciałabym wiedzieć.
Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok. Nadzieja umiera ostatnia.
Oczywiście i tak trzymaj! Przytulam [emoji179]Więc ciężko stwierdzić o co wogole chodzi..... Ale póki nie czekam na zabieg nam jeszcze nadzieję że chociaż jeden będzie walczył i przetrwa
Nie chciałabym rodzic w domu. Oj nie. Za duże ryzyko dla mnie i strach o maleństwo które się rodzi.W holandii opiekuje się Tobą położna zgadzasz się do niej ok 10 tyg i ona kontroluje Ci ciążęporody zazwyczaj odbywają się w domu chyba że sama zdecydujesz rodzić w Szpitalu tak jak ja zdecydowałam
chorobowe mogę wziąść wtedy płacą 100% tylko tu nie ma czegoś takiego jak l4 tylko po prostu zglaszasz pracodawcy że jesteś chora
macierzyńskie jest miesiąc przed porodem i miesiąc po ;/ jak dla mnie zbyt krótko i napewno nie wrócę tak szybko do pracy
![]()
Ja też zaraz po Wit idę do wc wiec dr mowila ze mam narazie ich nie brać. Mam jesc owoce i warzywa A Wit zacznę brać za trocheJa po witaminkach witam się z wc.dlatego przestałam je łykać z rana, wieczorem jak wezmę troszkę mnie mdli, ale nie przytulam się do muszli.
Ja jem z białym serem. Pycha [emoji16][emoji16][emoji16] albo kapustę gotowana ale zwykla- nie kiszoną. I pyszne są tez te kloski odsmazane. Zrobie je w któryś dzień ale tylko sobie bo nikt więcej u mnie tego nie jeLuxourious nie pekaj. Bedzie wszystko spoko. Jestem 1000 proc pewna. Jestem bardzo ciekawa ile Twoj brzdac ma. Bo mamy termin porodu tem sam, a ja nie bede miala usg do polowy. Ja wlasnie do klusek robie taka zasmazanke z boczku i kielbachyMoi rodzice potrafili w to jeszcze slonine wrzucic. Wiem ze niektorzy jedza te kluski z bialym serem???? Ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic
Spokojnie pewnie ci zazdrości ciąży i chciala ci dopiec. Olej koleżankę. Napewno promieniejesz w ciąży i pięknie wygladasz A czy będzie to dziewczynka czy chlopiec to się okaże [emoji6]Wlasnie uslyszalam przed chwilą od niespecjalnie ulubionej przeze mnie koleżanki, że na pewno bede miec dziewczynkę, bo dużo gorzej wyglądam a przeciez wiadomo (!!) że dziewczynki kradna mamusiom urode. No bo syfy mam na czole, oko jakies niewyraźne, włos rozwiany na cztery strony świata a nie jakos specjalnie ułożony.. prorok chyba jakis. Ale poczucie wlasnej wartości o jakies -10. A jeszcze musiala to walnąć dzisiaj, a jak jest dzis Blue Monday![]()
O matko, strasznie mi przykro. Może jednak będzie ten cud!!!!U mnie zle wieści. Kilka dni temu ciąża się zatrzymała. W środę na szpital i tam sprawdza ale w cuda nie wierzę więc będzie zabieg. Odezwę się gdy będę w stanie.
Aż mam łzy w oczach czytając to [emoji852][emoji852][emoji24][emoji24] trzymam kciuki za cud!!!@Topika a wiec opisze wizyte, badanie ginekologiczne ok, szyjka wysoko, zamknieta, podczas usg ukazal sie maly czlowiek, mowie ooo jak urosl i nagle mnie tknelo, bo przeciez przezylam ciaze z synkiem i wiem ze powinno byc widac pykajace serce (lekarz ma starszy sprzet i nie moze puscic dzwieku bijacego serce) i mowie do lekarz: pani doktorze nie widze serca, nie widzeeeeeeee, on odparl,ze tez nie widzi, zmierzyl plod, wielkoscia super, serce musialo stanac kilka dni temu...moze dzis, moze wczoraj