mama.Antosia
Fanka BB :)
Moze warto skonsultowac to jeszcze z innym lekarzem czasami.mogl sie pomylic przeciezWątpię. Wiem jak wygląda płód na tym etapie i że powinni super być widać serce. Nie ma mowy o pomylce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze warto skonsultowac to jeszcze z innym lekarzem czasami.mogl sie pomylic przeciezWątpię. Wiem jak wygląda płód na tym etapie i że powinni super być widać serce. Nie ma mowy o pomylce
To moje trzecie poronienieStrasznie mi przykroto Twoja kolejna strata.
nie powiem bądź silna bo w takiej sytuacji masz prawo nie być. Przytulam.
A gdzie tam pomylka...bylam w ciazy i wiem jak powinno byc widoczne serce, trzy tygodnie temu pieknie pikalo przy malutkim plodzie a dzis nic nie bylo widac przy malym czlowieczku...Moze warto skonsultowac to jeszcze z innym lekarzem czasami.mogl sie pomylic przeciezbądź silna
@Topika a wiec opisze wizyte, badanie ginekologiczne ok, szyjka wysoko, zamknieta, podczas usg ukazal sie maly czlowiek, mowie ooo jak urosl i nagle mnie tknelo, bo przeciez przezylam ciaze z synkiem i wiem ze powinno byc widac pykajace serce (lekarz ma starszy sprzet i nie moze puscic dzwieku bijacego serce) i mowie do lekarz: pani doktorze nie widze serca, nie widzeeeeeeee, on odparl,ze tez nie widzi, zmierzyl plod, wielkoscia super, serce musialo stanac kilka dni temu...moze dzis, moze wczoraj
Czyli jest szansa że jak pojadę jutro to odbiorę do piątku@paulina1994 ja robiłam dzisiaj, w środę mam odberac bo grupę trzeba osobiście.
Robiłam grupę, HCV, HIV, toxo, vdrl, resztę miałam od rodzinnej - glukoza, mocz, morfo, tsh i wyszło 162zl w diagnostyce, więc nie jest źle.
I też mam wizytę w piątek więc chciałam jak najszybciej zrobić żeby było.
Ile płaciłas za VDRL ?@paulina1994 ja robiłam dzisiaj, w środę mam odberac bo grupę trzeba osobiście.
Robiłam grupę, HCV, HIV, toxo, vdrl, resztę miałam od rodzinnej - glukoza, mocz, morfo, tsh i wyszło 162zl w diagnostyce, więc nie jest źle.
I też mam wizytę w piątek więc chciałam jak najszybciej zrobić żeby było.
Ja nie wiem jak z wagą bo mój mąż ma trochę fisia na tym punkcie żebym czasami nie schudła i jak mieszkaliśmy u teściów to ważył mnie co tydzień jak takiego knurka na ubój hahaha więc u siebie wagi nie mam ;p ale brzuszek mam już zaokrąglony jak ktoś nie wie to nie zauważy ale jak ja wiem to widzę różnicę, a wieczorem toż to mały balonikMoja waga stoi w miejscu, ale brzuszek już delikatnie wychodzi. Na razie jednak nie widać przez ubrania.
Ja to wręcz kocham ten filmik i ilekroć go nie oglądam zawsze z takim samym zaciekawieniem, też zapowiedź nie wywarła na mnie wielkiego łał, ale pójdę z ciekawościPaulina no ja tez sie nagrzewalam na ten kogel mogel 3 i chyba bedzie kiepski, tak mi sie wydawalo po zapowiedziach. Daj znac jak Ci sie ogladalo. Kurde szkoda, zawssze bardzo lubilam jedynke i dwojke....