Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No przecudowne maleństwo[emoji7]Hej dziewcyzny nie nadążam z wami czytać tego wszystkiego co wchodzę to mega dużo stron. A ja pochwale sie moją fasoleczką. Za tydzień mam nastepną wizytę także pokaże jak urosła![]()
Trzymam kciuki. Trzymaj się, będzie dobrze.Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spiętytakże trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami
Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spiętytakże trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami
Trzymam kciuki!Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spiętytakże trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami
Ojej cóż za "miła" koleżanka.Wlasnie uslyszalam przed chwilą od niespecjalnie ulubionej przeze mnie koleżanki, że na pewno bede miec dziewczynkę, bo dużo gorzej wyglądam a przeciez wiadomo (!!) że dziewczynki kradna mamusiom urode. No bo syfy mam na czole, oko jakies niewyraźne, włos rozwiany na cztery strony świata a nie jakos specjalnie ułożony.. prorok chyba jakis. Ale poczucie wlasnej wartości o jakies -10. A jeszcze musiala to walnąć dzisiaj, a jak jest dzis Blue Monday![]()
U mnie zle wieści. Kilka dni temu ciąża się zatrzymała. W środę na szpital i tam sprawdza ale w cuda nie wierzę więc będzie zabieg. Odezwę się gdy będę w stanie.