reklama

Sierpniowe mamy 2019

Strasznie mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji [emoji853]
Aż mam obawy iść za tydzień na wizytę, tym bardziej, że lekarz mi powiedział, że to ciąża wysokiego ryzyka

reklama
U nas dalej nic... jedynie pęcherzyk urósł i to też tylko jeden... Więc jesteśmy zawieszeni do następnego tygodnia może być tak że oba będą puste :(
Nie wiem jak to zniosę jestem już po jednym obumarciu na podobnym etapie:( nam jutro zrobić hcg i za 48 h kolejne ....a co potem zobaczymy. Jak mam wierzyć że będzie dobrze i nie tracić nadziei :( cholernie chciałabym wierzyć że będzie dobrze ale jak to zrobić

U nas dalej nic... jedynie pęcherzyk urósł i to też tylko jeden... Więc jesteśmy zawieszeni do następnego tygodnia może być tak że oba będą puste :(
Nie wiem jak to zniosę jestem już po jednym obumarciu na podobnym etapie:( nam jutro zrobić hcg i za 48 h kolejne ....a co potem zobaczymy. Jak mam wierzyć że będzie dobrze i nie tracić nadziei :( cholernie chciałabym wierzyć że będzie dobrze ale jak to zrobić
Chyba cos mi umknęło. A ty wlasnie na ostatniej wizycie w jedym.pecherzyku nie bylo juz zarodka i serca? Bo pamietam wlasnie , ze pisalas ze jeden wiekszy drugi mniejszy. A ktory tydzien wychodzi ci z okresu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry