Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja akurat dostałam, zobaczę czy się przyda. Dostalam też wyparzacz i ociekacz.Kupujecie coś takiego jak podgrzewacz do butelek? Jeśli karmienie piersią będzie niemożliwe (u mnie tak może być, bo niestety mam problemy z wątrobą).
Ja nie stosowalam nic na pepuszki. Pilnowalam jedynie żeby go nie moczyć a gdyby coś się działo to miałam w domowej apteczce Leko ( waciki nasączone spirytusem). Na szczęście wszystko było dobrze (2razy) :-). Nie wiem dziewczyny czy patrzycie na skład ale octenisept to ja bym profilaktycznie nie stosowała.NA szkole rodzenia nam mówili, żeby pępek dokładnie osuszyć po każdej kąpieli, a octaniseptem psikać jak coś się będzie działo, nie jest konieczne jego codzienne psikanie...
.
Ja jestem 33+1 i też coraz częściej chce mi się spać i śpię też dłużej i trochę to uciążliwe bo jeszcze tyyyle do zrobienia... i też często mi tak jakby mdło... ale już niedługoo ;-)No ja właśnie po usg. Dzisiaj 34t4d, córka waży 2100. Spodziewałam się więcej szczerze mówiąc. Znowu wypada kilka dni do tyłu z rozmiarów. Na poprzednim usg na 31.07, a po dzisiaj na 5.08. Także zwariować można. Pozatym wszystko ok. Łożysko w porządku, wody, u małej wszystko na swoim miejscu. Wydaje mi się, że może być niezbyt duża przy porodzie ale to może i dobrze, bo ja sama jestem niezbyt dużabębol wielki, robi mi się ciągle słabo, ledwo chodzę i spałabym tylko. Już niedługo na szczęście.