Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Głównie żółte takie musztardowe kiedy robi jedną dziennie, jak zdarzy mu się mieć małe zaparcie i jednego dnia nie zrobi to jest żółto-zielona :-) więc podejrzewam, że kolor może zależeć od tego "jak długo w nim siedzi" ;-)Mam pytanie jakie kupy robią wasze dzieci ?
Ja karmie kp i bywają zielone ...
Ja też myślę o wiośnie. Chociaż z drugiej strony fajnie byłoby może jeszcze w tym roku, ale raczej nie damy rady.Dziewczyny, jeśli będziecie chrzcić swoje dzieci, to kiedy?
Bo my sie zastanawiamy czy teraz, czy w przyszłym roku na wiosne jakos...
Bo tak na zime to sie boje, że sie rozchoruje...
Nie wiem....
Mysle ze dolozenie jednego dziecka do ochrzczenia to żaden problem ;-) czasem przecież chrzczone jest 1 dziecko a czasem 10 ;-) gorzej z terminami w jakimś lokalu jeśli chce się zaprosić gości na obiad, a ma się za małe mieszkanie tak jak w naszym przypadku :-)Ja też myślę o wiośnie. Chociaż z drugiej strony fajnie byłoby może jeszcze w tym roku, ale raczej nie damy rady.
Poza tym u nas w parafii to chrzest za chrztem co niedzielę, więc nie wiem jak to z terminami w ogóle będzie.
U mojego były jak jajecznica. Kupy u mojego Małego są co 4 dni ( dzisiaj były aż 2 i wieczorem była lekko zielona). Zielona kupka może być od alergii, mama coś pojedła co dziecku nie służy. A czytałam nawet że jak się często zmienia pierś przy karmieniu to jest więcej laktozy i to też może być powód zielonego koloru. Jaja jest przyczyna trudnonpoeiedzieć. Czekam na następną kupę, mam nadzieję że będzie żółta.Mam pytanie jakie kupy robią wasze dzieci ?
Ja karmie kp i bywają zielone ...
U mnie też początkowo mówili, że to trądzik... później się okazało, że alergia.No właśnie tylko ze nie jem nic szczególnego ... a jest zielona. Białko mleka już odstawiłam kompletnie i dalej. Nic no pójdę w pon do lekarza najwyżej. Bo ma tez wysypkę ale jeden lekarz mówił ze trądzik niemowlęcy i żeby jeść wszystko bo nie ma czegoś takiego jak dieta karmiącej.
Drugi lekarz ze skaza białkowa to jest i żeby wyliczyć produkty mleczne do minimum ...
W pon pójdę do 3 to pewnie powie co innego.