reklama

Sierpniowki 2011

2411d3680f250183.html

reklama
Czesc dziewczyny..
Mega mi przykro szuszu z powodu pa i komplikacji mam nadzieje ze z czasem bedzie ok....
Musia bedziemy czekac...:]
Oli fajnie jesli juz poczulas ruchaz Ci zazdroszcze ja caly czas mysle jak to jest poczuc te motylki....
Ja sie rozlozylam i jade jutro do lekarza, poza tym cyce przestaly bolec i mnie to martwi chcailabym juz czuc ruchy zeby sie nie schizowac wrrr, waga idzie w gore i czuej sie jak slon;/ale nie bede wam zasmucac moim zlym samopoczucem mam nadzieje ze lepiej zaczynacie ten tydzien 3 majcie sie kochane:*

Witajcie!
Trochę mnie nie było, bo jak się lepiej poczułam to od razu na zakupy skoczyłam...nakupiłam sobie bielizny, bo już w nic się nie miesciłam no i trochę na końcówkę wyprzedaży się załapałam :) Od razu humor lepszy :) Ale szok przezyłam w przymieżalni jak odkryłam, że moje wcięcie w talii (z którego taka byłam dumna) diabli wzięli - jestem prosta jak klocek ;)
szuszu bardzo mi przykro, że Ci się tak sprawy kompikują no i z powodu pieska. Bardzo mocno Cię ściskam licząc na to, że to już koniec Twoich kłopotów i że teraz już będzie tylko lepiej. A piesek śliczny, jak się wabi?
musia będziemy czekac na Ciebie i bez obaw, na pewno nikt Cię nie zapomni :)
sagaa zdrówka zyczę, uważaj na siebie i dbaj jak najlepiej potrafisz
Oli pewnie na głównym wątaku pisałaś o ruchach dziecka, a tam mnie jeszcze nie było, zazdroszczę...z niecierpliwością ich oczekuję i wsłu****e się codziennie w mój brzuszek, żeby niczego nie przeoczyć
Miłego dnia wam życzę!

reklama
diabli wzięli - jestem prosta jak klocek ;)
u mnie to samo, rozlalo mnie na boki i wyglądam na prostokat...pewnie dlatego brzucha nie ma bo wszytsko poszło w talie...przez to czuje sie taka grubaaaaa i dlatego zdjecia robie tylko z profilu, wtedy nie widac jak sie zrobiłam szeroka :(

Tonya- rozumiem ze mdłosci już przeszły...na zawsze :) kupiłas cos dla maluszka??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry