reklama

Sierpniowki 2011

tonya,dokładnie to scielenie łózka jest fuuuuu....tez uwielbiałam sypialnie,tylko pyk narzuta i sio cacy było. Ale my kupilismy do salonu beddinge z ikea i jak dla mnie jest mega wygodne do rozkładania i super sie spi:).

sagaa,a ta przyjaciólka faktycznie nawaliła...kurcze jak sie cos obiecuje to sie nie zmienia,no ale tacy sa ludzie. liczyc mozna tylko na siebie. polecam wanienke z ikea.Natka do dzisiaj sie w nie kapie i ma tam luzy jeeszcze,a stelaz my mielismy i sie pozbylismy bo powiem ci ze jak w wanience nie ma odpływu to noszenie i wylewanie z niej wody to horror. mozna sie tak wyłozyc,ze hoho,bo to diabelnie ciezkie jest.Takze jak stelaz to i wanna z odpływem koniecznie!

reklama
Też kupiliśmy beddinge z ikea, jak mieszkaliśmy w kawalerce. Niedroga, szeroka i wygodna - do czasu...niestety. Nadal na niej śpimy, jest rozłożona w wersji łóżkowej w sypialni, ale ma już 4 lata i naszym zdaniem śpi się coraz gorzej - materac nawala, robią się wgniecenia i dziura na łączeniu części. A Ty ile czasu masz swoją? Ale łóżka nie kupujemy, bo po co jak w perspektywie mamy kanapę z salonu...tak więc trzeba przecierpieć jeszcze trochę

ooo ale nam sie watek rozkrecił :) Super :)
Ja dopiero wróciąlm do domu...pojechał dzis z P. do pracy i bylismy w Poznaniu :)
Teraz heratka i do nauki :/ byle do niedzieli....

Widze ze teamt mieszkaniowy sie pojawił, my mamy 3 pokoje, nie wielkie bo na 52m2 ale jest salonik, my mamy sypilanie i ostatni pokoik już od dawna czeka na malenstow :) Stety niestety nie bedzimey go jakos specjalnie urzadzac (tak jak zamierzalismy) bo ryzykujemy z inwestycja w dom i w przyszlym roku powinismy sie juz tam przeniesc a to mieszkanko bedzie na wynajme lub sprzedaz.

Wczoraj miałam okropny dzień, cały wieczór przepłakałam, a to przez mojego "fantastycznego tatusia", który stwierdził, że on ma za mało miejsca w domu, żebyśmy mogli u nich miesiąc pomieszkać:szok:Szczęka mi opadła po prostu...Oczywiście później pieprzył coś, że nie o to mu chodziło itd. Ale zostaliśmy tam tylko dlatego, że moja mama mnie błagała..więc ogólnie dół na maksa..
Jutro usg, aż mnie skręca z nerwów....baardzo się boję, jak nigdy chyba, bo mam zero objawów..
A i dalej chudnę niestety..pewnie ze stresu.
Nie mogę teraz Was równie często odwiedzać, bo laptop jeden w domu, ale od przyszłego tygodnia wreszcie będę w swoim biurze znowu, więc częściej będę się udzielać;-)
Oli, nie dołuj się tak! Zakazuję..;-)
Sagaa, "przyjaciółki" takie bywają niestety..
Myślałam, że ta ciąża będzie szczęśliwsza, a tu tyle problemów...
No i za pieskiem swoim tęsknie...:-(

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, bardzo się ono przydaje.
My mamy 3 pokoje, salon z kuchnią, sypialnie i pokoik dzieci, ale jeszcze nie do końca wykończone i nie wiem kiedy się to uda
Szuszu tylko miesiąc jeszcze i będziesz na swoim - wytrzymasz kochana
Natt ustaliliśmy wcześniej, że to ma być takie nasze ścisłe grono, nie chcemy żeby było tu nas tak dużo jak na ogólnym, wpisujemy tu swoje kontakty,czy mam racje dziewczyny?

wypowiedzialam sie Oli na propozycjach i wczesniej na sierpniowych wiec powielam Twoje zdanie.
Szuszu nie mila sytuacja bardzo Ci wspolczuje dasz arde meisiac szybko minie, nie stresuj sie juz tak kochana bo dziecku zaszkodzisz i przy okazji sobie mozesz sie nabawic nerwicy a chyba to najmniej Ci teraz potzrebne... 3 mam kciuki za jutrzejsza wizyte;*

Dobra dziewczyny poczułam przed chwilą ruch i teraz jestem pewna że to dzidzia
clap.gif

szuszu martwię się o Ciebie, cały czas masz pod górkę. Mogę sobie jedynie wyobrażać jak się musiałaś wczoraj czuć. Ale sagaa ma rację, musisz myśleć o sobie i o maleństwu, nie możesz już dalej chudnąć. Może jutrzejsze dobre wiadomości Ci pomogą, trzymam kciuki mocno.
devi z Poznania to już niedaleko do mnie, na drugi raz zapraszam na herbatę :)
Oli super, że już!!! Dzisiaj naprawdę Ci się to należało :) Ja niecierpliwie czekam na swoją kolej.

reklama
Jakoś dam radę, twarda ze mnie dziewczyna, zawsze tak było;-)
Oli, gratuluję:-) Ja do tej pory raz poczułam, a teraz cisza, ale wiem że fika, więc się nie martwię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry