reklama
hej. nieśmiało się witam. jak widac jestem sierpniówką 2010.miałam być styczniówką 2014 ale los chciał inaczej i uciachano mi jajowód jeden. w związku z tym zaznaczam,że mogę się kiedys tu zadomowić. na razie wolę jednak nie snuć wizji, które bolą. spokojnych kobiety! :-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Zaanetkaa, różnie bywa. Każda kobieta inaczej przechodzi ciąże.
Natkusia, hehe. Mogę dołączyć, ale czy się udało, to sama nie wiem. Ale dziękuję :* Nie chce kolejnego rozczarowania
Natkusia, hehe. Mogę dołączyć, ale czy się udało, to sama nie wiem. Ale dziękuję :* Nie chce kolejnego rozczarowania
Anielka.
Najszczęśliwsza mama =]
Natkusia tak mam od gina ciążowe l4. Jak test wyszedł pozytywny zadzwoniłam do gina który prowadził moja pierwsza ciążę i powiedziałam we robiłam test i chciałabym iść na zwolnienie ze względu na moja pracę. Kazał mi przyjechać i wypisał l4 bez badania bo i tak nie byłoby nic widać i kazał przyjść 5 grudnia. Mam nadzieję na serduszko od Mikołaja :-)
Witam się z rana :-)
ŻANETKA myślałam, że L4 to dają dopiero jak jest serduszko
fajnie, może też mi się uda dostać 
FIUFIU przykro mi z powodu straty.. ale cieszę się, że dołączyłaś do nas :-) teraz musi być dobrze!
OJAKA pewnie, że możesz! Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki za kolejny test i betę :-) !
zaczyna nas tu być coraz więcej - super!
Ja zbieram się do pracy..
Wpadnę wieczorem :*
ŻANETKA myślałam, że L4 to dają dopiero jak jest serduszko

FIUFIU przykro mi z powodu straty.. ale cieszę się, że dołączyłaś do nas :-) teraz musi być dobrze!

OJAKA pewnie, że możesz! Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki za kolejny test i betę :-) !
zaczyna nas tu być coraz więcej - super!
Ja zbieram się do pracy..
Wpadnę wieczorem :*
natalia2291
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny pamietam jak robilam swoje testy w marcu a jz Wy jestescie na sierpien.. jak ten czas leci szybciutko..
Jak widac jestem listopadowka ktora juz jest po terminie..
Zycze Wam spokojnie przezytej ciazy bez zmartwien i klopotow, duzo zdrowka dla Was jak i dla Maluszkow
Jak widac jestem listopadowka ktora juz jest po terminie..
Zycze Wam spokojnie przezytej ciazy bez zmartwien i klopotow, duzo zdrowka dla Was jak i dla Maluszkow
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Witam wszystkie sierpniówki
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
Marcóweczka

reklama
ojaka
Fanka BB :)
Witam się z rana
Powtórzyłam rano test i wyszła piękna druga kreska
Przyznam że jestem troszkę przerażona
Nie faktem że jestem w ciąży tylko jak to będzie po-bo już mam jednego synka
a teraz uciekam budzić krasnala do przedszkola,bo najchętniej to spałby do południa
Powtórzyłam rano test i wyszła piękna druga kreska
Przyznam że jestem troszkę przerażona
a teraz uciekam budzić krasnala do przedszkola,bo najchętniej to spałby do południa