reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

czytam was czytam ale ogarniam tylko wątki poboczne...
jakaś taka jestem mało kumata...i duzo nas tutaj to ciezko odpowiadac wszystkim.
mowie wam dobranoc jedzac sledzia z pomidorem i popijajac sokiem jakbłkowym... masakra :D

reklama
Fiuufiuu - smacznego, odważny zestaw ;-)

A ja mam wieczorna porcje mdłości. I tak bardzo nie chciałabym oglądać jeszcze raz swojej kolacji...
Jest juz duzo lepiej niz było, ale kurcze rozpuscilam sie i chciałabym by juz było super i to cały czas :-)

Dzis mieliśmy pierwszy pokaz bunto-histerii mojego pierworodnego.
Aż mi sie go po jakimś czasie zal zrobiło, tak sie zapetlil w tym swoim nieszczęściu. Slodziaki te dzieciaki :-)

Musze go pochwalić, ze bardzo ładnie sie mną zajmuje jak mam gorsze chwile, wytrenowal sie w 1 trym. Przynosi wode, podaje do picia, karmi owocami i warzywami, które dostanie od babci, 'poprawia' poduszkę. Moj bohater :-)

Dzień dobry dziewczynki moje ;)

keeplovin - witaj ;)

Trochę sie nie udzielalam ale wczoraj byłam na wizycie. Robiła mi badania prenatalne i na jej oko wszystko jest ok ;) Nosek widoczny na pierwszym planie hihi :p No i stwierdziła, ze dzidzius bardzo grzeczny bo dal sie zbadac ;)
Jedyne co mnie wkurzylo to zwolnienie ktore mi wypisala do 24 lutego i z jedynka ... po czym stwierdzila ze chcialaby zebym na miesiac poszla jeszcze do pracy a pozniej juz zwolnienie do konca.. Ehh jakas nie kumata ta Pani ;/ Musze lezec ale 25 moge isc do pracy i mi przejdzie nagle a po miesiacu znow zwolnienie??!! Bezsensu! No nie? Napwno juz nie pojde do pracy.. i zastanawiam sie nad zmiana lekarza bo logiki w jej mysleniu nie widze.

Dzis tez zapowiada sie piekny dzien :)

Martuśka - rzeczywiście dziwny lekarz,,,,, a jak tam motać będziesz raz zwolnienie, raz praca.... tez możesz sobie niemałego zamieszania narobić... moj lekarz na szczescie bez problemu daje zwolnienie :)))
Madison - brawo dla synusia!!!! ciekawy czy moj brzdąc też bedzie taki kochany :-)

a ja muszę powiedzieć, że jestem mega dumna z mojej córy!!! nie dość że wzorowa uczennica, 100% frekwencji, to jeszcze wczoraj pani wybrała ją jako jedyną dziewczynke z klasy (jest ich 15) do zawodow sportowych!!! będzie reprezentowac szkołe razem z innymi, ale z chłopcami.... podobno bardzo szybko biega to moje dziecko :szok: i wczoraj miała pierwszy trening, biedaczka nóg nie czuła, biegała i biegała.... ale powiedziała, że jej się podobało

martuskaa -własnie nie rozumniem polityki jej myslnia... Pojde do niej 24 jak mi nie przedluzy to zmienie lekarza bo bez przesady. Tymbardziej ze pracuje w markecie i musze dzwigac.. Napisala u siebie ze ból brzucha podczas dzwigania ciezarow a niby za miesiac mi przejdzie i jak bede dzwigac to nie bedzie mnie bolal brzuch ? ehhh dziwne..
Mała sportsmenka rośnie ;) gratulacje
wyczekany- faktycznie, nie lada wyzwanie ;) wyglada tak samo ;P

Martuśka92 - ja od samego początku mam zakaz dzwigania, mimo, że w mojej pracy nie dzwigam.... a moze tego 24 do innego lekarza juz pojdziesz? a moze pani doktor jakos nie skojarzyla faktow????

Cześć. :-)

Witaj agula82!

Keeplovin
niestety bez surowej ryby, te uwielbiam, ale wiadomo z braju laku...
Odbiję sobie po porodzie. ;-)

U mnie pogoda raczej smętna, szaro i mokro... Ja chcę wiosnę! :tak:

martuskaa nie wiem kurde co ona wyprawia.. ;/ jak bylam ostatnio to mi powiedziala ze dostane zwolninie do konca juz a teraz gada takie cos? Moze zapomniala?

reklama
Witam :) , u nas też zapowiada się piękny dzień , taką zimę to ja lubię :tak:

Martuśka - też nie kumam , dała Ci l4 bo musisz leżeć tak ? to skąd wie że za miesiąc poczujesz się lepiej ?

Madison - synek dba o mamusię :) , słodko to musi wyglądać :) , moja jak klęczę nad wc podchodzi i głaszcze mnie po głowie ...

Agula - witaj , ale Cię wymęczyło , ale dobrze że już lepiej się czujesz :)

Kahaka - mam ten sam problem , bierzemy teraz antybiotyk i zawsze na siłę strzykawką inaczej nie da rady :(

Martuskaa
- gratulacje dla córy :)

Wyczekany - ja różnicy nie widzę :)

Ostatnia edycja:
Do góry