reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

No to Martuskaaa - trzymamy kciuki za wieczór :-)

Przy okazji u nas lekarka daje zgodę, ale stale podkreśla, ze wytrysk musi być poza pochwa.
Well, z moim przechodzeniem ciazy to i tak ciężki temat chwilowo.

Dziewczyny - czy bierzecie nospe czy nospe forte? Można forte brać?

Wiem, ze było o tym, ale będę wdzięczna jeśli ktoras doświadczona w branży magnezu mama poleci mi coś konkretnego. Gin zostawiła mi to do własnej decyzji - uwielbiam to przy lekach ;-)

reklama
Madison - tym razem, nie dziękuję :-D tak tak, nasienie musi byc poza ;-)
mi gin przepisał Nospę forte, bo na samym poczatku miałam bardzo silne skurcze, teraz jak coś biorę zwyklą Nospę. Forte jest na receptę - chyba.... od dwoch dni biorę Magnez - Asmag 2x1. Dziewczyny tez polecały Aspargin.

witam
u nas dzis nici z walentynek bo ja od 16-21 na uczelni jestem:baffled: Jutro i pojutrze tez sobie nie odbijemy bo tez jade. ehh życie:-(

Najlepszego z okazji walentynek :)
Obudziłam się we wspaniałym humorze, bo wieczór mamy zaplanowany prawdziwe walentynkowy ;)
Śniło mi się dzisiaj , że odebrałam wyniki krwi i były tragiczne - sny to podobno odwrotnie się sprawdzają, więc czekam na kopertę.

Straszliwie bolą mnie tylko plecy w dolnej częśći,. Tak się czuję jakbym nie wiadomo co dźwigała, a właściwie to prawie nic nie ma

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny za szybka odpowiedz :-)
Ja mam koszyczek lekarstw 'zebranych' po pierwszych kilku wizytach, na postawie zaleceń i recept i właśnie mam nospe forte, aż zdziwilam.

Jak przez mgle pamietam te pierwsze wizyty, głownie wtedy plakalam i rzygalam więc nie wiem jakie były zalecenia...

Anyway - wczoraj mnie bolal brzuch na dole, cały wieczór, ale bałam sie ta nospe forte wziąć. Dobrze wiedzieć, ze można jakby co. No i muszę te magnez kupić koniecznie.

Hejka :-)

Ja mam dzisiaj napięty dzień.. Walentynki + odpust ;-) i cały dzień z moimi chłopakami :-)
Potem jadę do mamy więc postaram się wpaść do Was wieczorem :*

Miłego dnia Kochane :*

martuskaaa powodzenia :D

No u nas K. na 14 poszedł do pracy i takie to walentynki. Ale rano jak wystartował do toalety to zrobiłam mu kawkę, i położyłam ją razem z ogromnym lizakiem sercem i kartką walentynkową na podłodze. Akurat jak wychodził to prawie na to wszedł :-) To z mojej strony taki akcencik walentynkowy. Z jego strony nie było żadnego, chociaż mogę uznać, że zakupiony wczoraj desmoxan, który czeka na użycie jest moim walentynkowym prezentem... :-D

Dzisiaj stwierdził, że brzuch mi rośnie, i biust też i w ogóle bardzo go to raduje. Niestety zabiłam jego radość mówiąc, że jak urodzę to będzie po biuście typu "duże bomby" :laugh2:

Czemu przy stosunku ma być "lądowanie" poza organizmem kobiety ? Bo szczerze mówiąc, to odkąd jestem w ciąży, chyba tylko raz, czy dwa udało nam się wstrzelić w moje lepsze samopoczucie, więc nawet nie rozmawiałam o tym z lekarzem ;-)

reklama
Czemu przy stosunku ma być "lądowanie" poza organizmem kobiety ? Bo szczerze mówiąc, to odkąd jestem w ciąży, chyba tylko raz, czy dwa udało nam się wstrzelić w moje lepsze samopoczucie, więc nawet nie rozmawiałam o tym z lekarzem ;-)

Ja tez podpytuje, bo my sie często kochamy i lekarz nic takiego nie wspomniał.
Bo rozumiem, ze oksytocyna wydzielana podczas orgazmu może wywołać skurcze, ale chyba nie na tak wczesnym etapie ciąży?

Ostatnia edycja:
Do góry