Mi też tak się wydaje, że połówkowe między 18 a 22 tyg. choć nie dam sobie ręki obciąć

a co do liczenia tygodni to mi również liczy położna pełne choć zaznacza, że to np. 14/15 tydzień.
Lilith ale narobiłaś mi ochoty na rybkę normalnie ślinka mi cieknie

przykro mi, że nadal męczą Cię mdłości ale najważniejsze (tak jak piszesz), że bóle minęły
Madruszka dobrze, że już po a teraz wypoczywaj kochana jak najwięcej
Fiufiu nie dziwię Ci się, że taki kawał nie chce Ci się jechać

- ja raz też wydałam 150 zł na farbowanie (mam długie włosy) i co? po 2 tygodniach farba się zmyła a ja myślałam, że mnie krew zalej
Ewaelinka84 kochana dobrze, że choć obiadek zostawiłaś do przygotowania mężowi ;-)
Martuskaa odpoczywaj kochana jak najwięcej
-caroline- oj biedactwo Ty to się masz - nie dość, że mdłości to jeszcze walczysz z remontem:-( oby pogoda dopisała i szybko poszło
Madison nasza mała też nad ranem ląduje u nas - choć czasami zdarza się jeszcze, że w nocy się przebudzi no i usypiam ją w łóżku
Ewcia3004 ja poszperałam troszkę po necie i wybraliśmy dr. Artur Kłósek on przyjmuje prywatnie na Kamiennej ale wiem, że też na Glinianej i to jest właśnie nie daleko pks i dyrekcyjnej

Gorgusia śliczna uśmiechnięta mamusia:-)
Sierpniowa wow gratuluję energii i oby tak dalej
Monya81 mam nadzieję, że dałaś radę i wszystko wyszło jak trzeba
Mam nadzieję, że odpisałam każdej:-)
Co do seksu to niestety my mamy zakaz choć ochota jest.
A tak z innej beczki myślałyście już o porodzie? W sensie czy z mężem/partnerem? U nas najprawdopodobniej tak jak poprzednio - P będzie przy porodzie. Dobra kochane ja zmykam bo oczy mi się zamykają a na dodatek brzuch mnie jakoś tak dziwnie boli - miłego wieczorku