reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Witam się wieczorowo, poczytałam co u Was u zaraz kłade się na jakiś film, jutro ważny dzień. Rano wet Jordana, potem idziemy podpisać papiery i odbieramy klucze, moje dziecie bardzo podekscytowane o niczym innym nie mówi.
Wstałam o 11.40 :szok: a normalnie budze się koło 7 i spać już nie mogę. Szok. Pogoda dziś śliczna, aż miło się robiło na sam widok. Mieszkam jeszcze przed parkiem, gdzie jest jezioro i łabędzie, kaczki.. widok piękny, aż na płacz mnie zbiera gdy myślę, że muszę opuścić to miejsce..
Kolorowych i do juterka :tak:

reklama
Witajcie wczesna pota :-) u mnie tydzien wraca do normy i trzeba bylo wstac ....juz nie moge sie doczekac kiedy maly bedzie mial wakacje bo ja poko co lubie sobie pospac...
Monya81 u mnie drzemki to norma -dalej mam etap zasypiania nawet na siedzaco :-/
Katrina -super ze wyniki dobre !!!!no i gratuluje chlopczyka!!!
Co do przeprowadzek i zmian u mnie mezus tez dostaje swira -zaczyna rozgladac sie za wiekszym autem ,poki co mamy dobre ,ale typ bardziej sportowy i mysl wkladania fotelika przez przednie drzwi (bo mamy 2 drzwiowe) spedza mu sen z powiek!!!jeszcze chwila i dostane ja do glowy bo ciagle pytania "a moze takie " ,"podoba ci sie takie" wkurza mnie to ,a dzis juz mnie czeka wyprawa do salonu zebym "sie przymierzyla" -a prawda jest taka ze mi jest to obojetne i byle zeby jezdzili:-/
No od razu mi lepiej hahah wygadalam sie i teraz moge zmykac robic mlodemu sniadanko -caluje

Witam się i ja :-)
Pogoda u mnie piękna i słoneczna. Na razie mam dużo energii w pracy, ale przypuszczam, że do 13:00 siły opadną :tak:
Mam stresa, bo na środę jestem umówiona z dentystą na wyrwanie ósemki. Dentystę mam świetnego, ufam mu itd., ale stres i tak jest :hmm: W związku z tym dzisiejszej nocy miałam koszmary związane z wyrywaniem zęba, jeeeeju masakra jakaś. Wstałam z takim wielkim niepokojem, który towarzyszy mi do teraz :confused2:

witam poniedziałkowo!!! dziś mam 100 dzień fazy lutealnej :DDD
mam zamiar dziś zmolestować gina, żeby mi posiew zrobił, wpadnę do gabinetu i rabanu narobię:-) bo juz 3 tygodnie na globulkach, a efektu nie widzę..... :no:
zmykam robić sobie drugie śniadanie :-D
aha, przytyłam już 1,2 kg:cool2:

Hej hej! Ferie zaczely sie lana pogoda! Humor tez mam spoko. Oby tak dalej!
Bylam troche u mamy a wczoraj przyjeciele wpadli na male urodzinowe spotkanko! Chce mi sie wiosny! Dzis idziemy na lego przygode z mlodym...
Witam pierwsza mame trojaczkow! Alicja32 gratuluje!:-)
Gorgusia wygladasz mega kobieco i promiennie!

Ewaelinka jak mąż pyta jakie auto to wybieraj ! :D takie żeby Ci się podobało ! :D on niech się zajmie techniczną stroną czyli przydatnością ;) my mamy dwa - jedno stare, ale bardzo pojemne i w miare dynamicznie jeździ, a drugie mam od nowości - jest wolniejsze, ale dla mnie super...tylko jak je kupiłam byłam singielką. W związku z tym wszystko ma super, tylko bagażnika prawie nie ma :/ myślimy o tym żeby sprzedać dwa i kupić jedno używane, nie bardzo stare i z dużą ilością przestrzeni. Będzie mnie to bolało bo zawsze miałam auto pod ręką i do tego od nowości.

U nas dzisiaj też słonecznie chociaż mnie sen z powiek zwala kilka rzeczy, właśnie umówienie się do dentysty, to co mam zrobić na uczelnie i nie umiem, a jestem po terminie, sprawa mieszkania bo nie może być za prosto ;)

A dzisiaj wycieczka do biblioteki i us. Miłego dnia !

dzień dobry, jak miło, jak słonecznie! ja juz od kilku godzin na nogach. Byłam dzisiaj soie trochę krwi upuścić...raptem 3 badania 100 poszła :confused2:...a i tak nie zrobilam wszystkich zalecanych,bo bym musiala 300 dzis wydac. takze nastepnym razem zrobię.

sierpniowa powodzenia1 ja miałam rwane wszystkie 4 i nie było źle. ale ja to psychiczna jestem. Lubię dentystów i wszelkie zabiegi, Czuję się bezpiecznie jak dzieco u dentysty:-D.

martuśka gratulacje!

fiuufiuu dziękuje za wsparcie;-)
Ewaelinka i Izis86 u mnie też zmiana auta się szykuje. Mężuś niby ze względu na wygodę naszą i dziecka już szuka nowego samochodu :-) (wiem, że po prostu już od dawna chciał, a teraz jest super okazja:-)). Ja mam jeszcze swoje ukochane małe autko, którego póki co nie zamieniam zmieniać :-)

reklama
Hejka :-)

ale dzisiaj piękny, słoneczny dzień :-):-)

EWAELINKA to chyba u facetów normalne :-) mój G. za niedługo sprowadza auto kombi z Niemiec bo.. rodzina nam się powiększa :-D

SIERPNIOWA współczuję wizyty u dentysty ale dasz radę :tak:

MARTUSKA udanej wizyty u gina :-)

ANGIE u nas ciągle jest prawie wiosenna pogoda :-) aż chce się żyć!

IZIS to miłego książkowania ;-)

MEXI oby samopoczucie Ci się polepszyło!

KATRINA gratuluję synka!

LILITH to powodzenia! :-)

GAWIT fajnie, że tak spędziłaś czas i podobało Ci się :-)

MADISON oby więcej takich dni :tak:

Miłego dnia :-)

Do góry