reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ja tez podczytuję lipcowki i w szoku jestem ze można sie kłócić o takie pierdoły. Na szczęście u na sielankowo, a to dla tego , że mamy najwspanialsze moderatorki/administratorki na świecie:)

Faisca...ja myślałam, żeby iść, ale czytając rozkład dnia uznałam , że wiecej zajęć jest dla matek z dziećmi, wiec może za rok. No intak pogoda u nas była okrutna wtedy.

Dzien dobry.

Trzymam kciuki za wizyty.

Dzisiaj wstałam wyjątkowo późno, bo aż o 4 ;) Normalnie pierwsza pobudkę mam o 2 i najcześciej do 4-6 mam "czas atrakcji nocnych dla siebie".

Wczoraj na zakupach strasznie zazdrościłam dziewczynom z wózkami, że juz maja swoje dzieciatka przy sobie. Juz nie mogę sie doczekać kiedy Kostek bedzie z nami. Niby niedługo, a jednak.

Dzien dobry!
Nie śpię do godziny, wypatruje mojej resztki snu i nico.
Dzis nawet lezenie mnie wkurza :) Dobry poczatek dnia, w ktorym główne zadanie to lezenie.
Praca potrzebna do przewrócenia sie z boku na bok jest porównywalna ze zmiana pokoju i łóżka do spania.

Jedni nasi znajomi dzis wylatuja na Kos, a drudzy jutro do Hiszpanii. A ja jutro jadę na Gorny Mokotow do lekarza, uhuuuu! ;)

Faisca - ja nie bylam

Ewaelinka - Ty masz dzis chyba wazny dzien - usg i wizyte Twojej lekarki. Czekamy na wieści!

Monya - ja to sama nie wiem czego chce, niby mam dosyc, ale jak pomyśle o tym sajgonie pierwszych tygodniu to...., z jednej strony chce juz miec ciąże za sobą i odetchnąć z ulga, z drugiej myśle sobie, ze wiecej nie bedzie wiec powinnam sie jakos podelektowac... Chyba skłaniam sie bardziej do opcji: niech juz bedzie połowa lipca chociaż :)

A! Wczoraj M zniósł wszyskie ubranka i ładnie poukladal w komodzie i szafie. Rozczulal sie nad tymi najmniejszymi, zwłaszcza tymi po synku :)
Jakas robota do przodu.

Milego wtorku!

Madison...u mnie sinusoida...euforia i ekscytacja nowym i chęć posiadania malca jak najszybciej/lęk przed porodem, zmianami ...może by zatem pochodzić w tej ciazy jeszcze kilka miesięcy.

Ja wczoraj zakupilam feromony szczęścia dla mojego kota. Dla niego tez będą zmiany. I tyle mam do odhaczenia. Ale dzien leniwca był w planach więc czuję się usprawiedliwiona. Dzisiaj też głównie leżenie się szykuje. Zbieram siły przed długim weekendem bo bedziemy z S sami i chcemy dopiąć wszystkie elementy brakującej układanki ( przemeblowanie pokoju, wizyta w ikei, wizyta w Leroy M i kilka porządkowych pierduł).

Hej dziewczyny
Ale miałam denne sny, nawet nie umiem ich opisać.
Leżę jeszcze w łóżku, ale zaraz się zbieram do laboratorium. Mam dziś badania moczu+ morfologia+ cukier.

Madison, Monya bo to tak jest, nie możemy się doczekać, chociaż tak naprawdę to będzie jazda :)
Monya jeszcze nie do końca świadoma, bo to jej pierwsze ;)

Życzę Wam miłego dnia!

Witam. Trzymam kciuki za wszystkkie wyniki! Nie martwcie sie dziewczyny bedzie dobrze, musi byc!
Ja wczoraj byłam jakas wyjechana, ogladalismy tv i ok 21 padlam jak trup. Nawet na siku mi sie wstac nie chcialo i przez to o 1 w nocy musialam wedrowac ;d mały wczoraj przechodzil sam siebie. takie bombardowanie ze ała ;D chyba mu ciasno juz ;)

W sobote mam imieninki i chyba jakies ciasto upichce z truskawkami ... hmm..

reklama
Hej :-)

18 dni :-D

Co tam sie dzieje w innych wątkach, musze zerknac ;-) widzialam, że gorąco w lipcowkach w temacie o karmieniu :sorry2:
A my mamy najlepszy team na swiecie :-):-)

KAHAKA ja tez mam ostatnio dziwne sny i coraz czesciej sni mi sie szpital, porod, noworodek..

MONIA ojj znam ten ból skasowania posta :sorry2:

MONYA jaki ranny ptaszek :szok:

MADISON gdzie to pozytywne nastawienie? Odbijecie sobie wakacje w przyszlym roku :tak:

EWAELINKA co tam u Ciebie? Pisz pisz kobieto!

Co do DOMI to ja jeszcze dodam, że jak przychodza do Lilly to sobie sami wyciagaja mała z inkubatora bo juz jest tak dobrzr i UWAGA Domi przystawia mała do piersi a ta juz pięknie ssie :-):-)

Do góry