reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Sianeczka, cześć :)

Martuśka92, mój mąż też chyba myśli, że jestem na wiecznych wczasach. Bo obiady to się same robią, pranie samo pierze i prasuje itd... :/ też mamy spięcia o to.

Sierpniowa, olej wagę! Może woda Ci się zebrała. Ja to na wagę nie wchodzę zbyt często, bo po co ;)

Ja krew oddałam, zobaczymy jak ta moja glukoza. Rano mierzyłam glukometrem, to było 86, ciekawe jaka jest różnica między tym wynikiem a tym z krwi żylnej.

reklama
Witajcie noc byla straszna ......maszyny badania od 1 bole a teraz kolejne ctg .... bole podobne spowodowane naciskiem glowki i rozchodzaca sie koscia ....zaraz koncze ctg i znowu lekarze i moja tez juz jest --- kciuki

Załączniki

• 1402988723436.jpg
    1402988723436.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 64
Ewaelinka - kciuki to masz u nas juz na stałe zacisniete!
Mam nadzieje, ze lekarze bedą mieli same dobre wieści dla Ciebie. Dawaj znac!
Bardzo współczuje i tych nerwow i tego mega dyskomfortu. Psychicznie to jakby rodzic tygodniami... Jestes bardzo dzielna!

witam
Ewaelinka zaciskam &&&&&&&&&&&&
ja wczoraj byłam na ktg u polożnej-tętno małego w okolicach 160 -nie za wysokie???
niby powiedziała ze jest ok ,ale....jak zawsze człowiek szuka dziury w całym ;-)
umówiłam się z nią na tel.18 lipca ,zbada mnie i zobaczy jak sytuacja wygląda-wtedy ewentualnie rozmasuje szyje i zeby do niej trafic na nockę 20 lipca :-):-):-) niby prywatnie a jednak nie do konca :-) cieszę się bardzo :-)

Magda - moze akurat czymś wkurzylyscie malucha ;)

A poważnie norma jest szeroka, bo chyba od 100 do 180 nawet. Tak cos mi sie jawi, bo raz o to pytałam.

Moje dzieciaki, i synek i dziewczynki, z tych spokojniej 'tetniących' (ok 130-140) i tez sobie szukałam dziury w całym, ze za słabo :)

A przede wszystkim jakby cos było nie tak, to na pewno bylabys skierowana do dalszych konsultacji.

No niezle natrzaskalyscie stron, zabieram sie do czytania :-)

Na to nasze tajne forum do sekcji zdjecia wrzucilam kilka fotek z mojego ślubu :-)

Bylo walkowane o pasach, ja pasy zapinam. Dolny pod brzuchem a gorny miedzy piersiami. Nic mi brzucha nie uciska, adapterów nie używam. W pasach na pewno jest bezpiecznej w razie gwałtownego hamowania np.

Mundial też się przewija, my nie piłkowi a ja to już żywcem przy piłce nożnej nie potrafię wykrzesać z siebie emocji :-)

Lipcówek nie podczytuję ale wiecie u nich to mogą być już nerwy, mają bliżej niż my do finału :-)

Madison - rozumiem co czujesz :) Moja siostra siedzi na Chorwacji a kumpela z Santorini mnie sie pyta co warto zobaczyc bo ja uchodzę za speca od Grecji :-)
W przeciwienstwie do Ciebie to nawet nie mam po co się pchać w miasto, siedzę se na swoich peryferiach i tyle mojej rozrywki będzie jak sie jutro czy pojutrze na zakupy do pobliskiego sklepu z mężem przejadę :-)

Witaj Sianeczka :-)

Ewaelinka - trzymaj się tam kobieto :-)

A dobre wieści od Domi zawsze cieszą :-)

Hej dziewczyny nie jestem w stanie was teraz na drobic musze leciec na miasto sprawy pozalatwiac, pozniej wszystko nadrobie. ;)
Slonecznego dnia zycze ;)

Hej, hej! Cos sie dzis nie wyspalam ale spac nie moglam. Zazdroszcze moim chlopakom ze oni jeszcze śpią! My cala rodzinka jesteśmy sowy. Najchętniej to bysmy pol nocy lazili a potem spali dluugo. Tylko ze ja teraz dlugo nie potrafię wiec zwykle przesypiam 5-6h. A ciekawe jaki mloda bedzie typ. Mam nadzieje ze nie ranny ptaszek!
Co do mężów to wiadomo ze czasem wkurzaja ale ja teraz to najbardziej doceniam i lubie jak maz ma wolne a ja nie pracuję i jesteśmy razem. Mlody to tez b.lubi! Tak czesto sie mijalismy jak pracowalam ze nieraz w nocy jednym okiem zobaczylam ze mam męża jak z pracy wrocil a ja juz spalam. Co do obowiązków to zawsze sie dzielilismy jakos sensownie i nigdy nie usłyszałam, ze nic nie robie. Nawet jak nie pracowalam siedzac z Alkiem przez 3 lata i tylko studia konczylam. Czasem sie człowiek pokloci o uperele ale u nas to jet zwykle to ze ja jestem nie cierpliwa i chce miec tu i teraz zrobione a moj ma zawsze na wszystko czas!:crazy: odciaga i przeklada a ja musze przypominać i wtedy nie raz sie zetniemy! Ale ogolnie nie moge nazekac bo robi wszystko jak trzeba. Tylko mniej gotuje ale z drugiej strony ja polek nie przykrecam itp....

Ewelinka kciuki caly czas za Was w calosci!

Sianeczka witaj!

reklama
Do góry