reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Matusiak, Ty na nfz? Bo ja jak byłam tydzień temu na 9 to prawie dwie godziny czekałam. :/ a wydawalo sie ze 7 kobietę to mało, a w międzyczasie ktoś po receptę albo po wyniki badań :p

reklama
Ja dzis cos slabo sie czuje. Normalnie nie mam sily. Zrobilam co mialam zrobic, jedynie prasowanie przelozylam na jutro :-) jutro musze posciel zmienic. Na szczescie obiad zostal z dzisiaj:-) czawartek i piatek do pracy, sobota sprzatanie i tak w kolko. Pogoda fatalna.. . Niech juz bedzie marzec :-)

dziewczyny - to powodzenia jutro na wizytach :-) :)

sloneczko - to całe nasze badanie trwało dobre 30 min, lekarz tam trącał malucha I z każdej strony sondą zaglądał także zajrzał :wink: sprawdził też czy to na pewno siusiak, czy nie pępowina, ale nie pępowina, bo nie unaczynione.

Mika06 - pytałam o cukier bo myślałam, ze już robiłaś krzywą cukrową.
o rany, ale długo u ciebie trzeba czekać...
ja też chodzę na nfz, ale mamy zapisy na godziny I prawie zawsze wchodzę o tej godzinie o której powinnam, czasem do 5-10 min czekam.

ja taka zwykłą wizytę mam w piątek (z wynikami krwi), dziś miałam tylko to usg genetyczne, ale robił mi ten lekarz do którego chodzę na wizyty

Dzisiaj dzień badań, bo my też właśnie wróciliśmy :-) Nasz Chłopczyk ma juz 8,4 cm, rączki do góry wyciągnięte, noga na nogę założona, aż lekarz sie śmiał :-) trochę mnie nastraszyl, że istnieje ryzyko przodujacego łożyska, ale wszystko sie okaże na polowkowym. Mialyscie Doswiadczone Mamy ten problem? A no i zwolnienie z pracy obowiązkowe. Ciśnienie mam niskie stąd te zawroty głowy. Ale serce od razu mocniej bije jak się widzi swojego Lokatora :-) :-)

Ja tez dzis mialam miec prenatalne, ale poszlam na umowiona godzine, a przychodnia zamknieta, tel nikt nie odbiera. Tak mnie wkurzyli ze niewiem co im nagadam jak sie wreszcie dodzownie. U nich to norma. W poprzedniej ciazy mialam podobe przejscia. 3 razy bylam zanim mi polowkowe zrobili

reklama
hahahahaha mi z chińskiego teraz dziewczynka wychodziła i mam chłopca :D

Dominika gratuluję synka!

okasia i happymama współczuje nieprzespanych nocek! ja tez mam mękę jak sie nie wyspie...

a ja sobie dziś dogodziłam kopytka na obiad, myślałam, że odlot zaliczę :D ale mdłości poranne dalej mnie trzymają buuuu :(

fryteqa fajnie że po badaniu jesteś i że wszystko dobrze!

Do góry