reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Ja bym też stawiała na ciśnienie. Ja mam ten problem z tym ze mi skacze ale nie szalenie tylko do 136/80 na przykład wiec tragedii nie ma. Od ciśnienia dużo zależy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to podwyższone. Zjedz sobie gorzką czekoladę jak masz. Połóż się i wycisz. Ja jak widzę takie ciśnienie to mi wyżej jeszcze skacze bo zaraz się stresuje ;)

No to może Ci podskoczylo bo się denerwujesz podobno jakiś wirus żołądkowy panuje. Mnie dzisiaj od rana boli żołądek . Tzn czuje go poprostu tak nieprzyjemnie. Wypoczywaj kochana :*

Cały dzień nie miałam dostępu do internetu i cały dzień myślałam co u was Aniołkowa Mamo. Dobrze wiedzieć, że jesteś pod opieką profesjonalistów i czuć z twoich wypowiedzi, że jesteś przygotowana na to, co się dzieje. Niezmiennie trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze i pomodlę się o mnóstwo sił dla twojego Maluszka, bo będą mu teraz bardzo potrzebne. Wierzę, że będzie dobrze.

130/80 to jest w normie cisnienie, nie nakrecajcie sie wzajemnie :D a co do krecenia w glowie to ja dzisiaj od rana jakbym conajmniej po 0,5 l byla :D mega kreci mi sie w glowie ale ja z kolei stawiam na pogode, zmienna jest plus chmury wiszace :/ mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

Ja przy takim ciśnieniu czuje się zwyczajnie do dupy. W normie idealne to 120/70 :) musze mierzyć bo na wizycie mi wychodzi graniczne , chyba syndrom białego fartucha[emoji14]

reklama
Do góry