reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czezc dziewczyny jakie planiki na weekendzik?

Ja do szwagra na urodziny dzis a w niedziele odpoczynek.

Aniolkowa.mamo daj znac co u Ciebie. Myslimy i 3mamy kciuki caly czas za Was:)

ja dzisiaj bylam 1.5h na dworzu najgorszy pomysl na swiecie prawie sie udusilam tak mi duszno bylo co chwile slabo wszystko mi spuchlo leze w najchlodniejszym zakatku domu i staram sie nie umrzec, w momencie jak bylam najdalej od domu tak mnie co chwile na okres brzuch bolal ze az przysiasc musialam, dramat... takze dzisiaj juz chyba tylko sie chlodze i z reka na sercu odpoczywam

a jutro znajomi maja wpasc na grilla takze stacjonarnie ;)

Cześć wszystkim
Od 24 godzin nie było skurczy :-)
Dostaje cały czas leki przeciw skurczom. Mam jedynie bóle jak na@ i na to mi dają przeciwbólowe po których jest dobrze.
Z malutkim wszystko ok.
Jesteśmy kolejny dzień do przodu :-)

o i super aniolkowa wlasnie sie zastanawialam jak tam sytuacja :) daja ci normalnie jesc czy dalej kroplowka na wszelki?

Aniolkowa super ze sie uspokoilo byle jak najdluzej dzidzius w brzuszku zostal:)

Papercut o ja to widze tez u Ciebie nieciekawie z tymi dusznosciami, ja sie wieczorem tak zastanawialam jak to lato przetrwac. Bo jak z domu nie bedziemy wychodzic to jeszcze nabawimy sie depresji. Dwa miesiace to sporo a zapowiada sie gorace lato. A mi soe wydaje ze do tego jestem co raz bardziej niedołezna.
Nie wiem nikt nas nie uprzedza ze w ciazy tyle rewelacji i ze jest tak ciezko. Tak to czlowiek by sie moze jakos psychicznie przygotowal czy cos:p

dokladnie, ja kiedys myslalam, ze ciaza to brak okresu 9mc i w sumie super bo bardzo bolesne mialam.. a tu jest na prawde ciezko w zyciu bym nie pomyslala, ze produkowanie dziecka jest tak meczace i pozbawione komfortu :D

reklama
Do góry