reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

pewnie, ze to najwazniejsze :) ja brzuch najbardziej przezywam bo to byla najszczuplejsza i najbardziej umiesniona czesc mojego ciala, reszta zawsze utyta byla, teraz tez z reszta nogi i rece mi przytyly a brzuch zgrabny, tyle ze po porodzie bedzie flakiem i generalnie raczej to bedzie obraz nedzy i rozpaczy ;p

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy przy miekkiej szyjce jak pani doktor poeiedziala ze mam sie oszczedzac i wiecej wypoczywac to mam lezec czy moge sobie siedziec w pozycji pół leżącej? Jak wy to rozwiazujecie bo do leżenia w glowie dostane a pozatym juz mnie plecy zaczynają boleć

ja w pozycji pol lezacej tez siedze, chodzi o to zeby grawitacja jak najmniej dzialala, najlepiej na lewym boku caly czas ale ile tak mozna.. najwazniejsze, zeby na wprost nie siedziec a jak jest to juz konieczne to z jakas poducha pod jednym biodrem

mamakulka ale wyrobisz sie dzisiaj?

mi tak gin powiedziala :( ja i tak leze na plecach glownie bo mam zwyrodnienia stawow biodrowych i to nierealne zebym wylezala na boku

Rzeczy do salonu i sypialni tak ale nie mam ani kawałka kuchni[emoji14] nawet zlewu . Dopiero w poniedziałek jedziemy kupić i będziemy składać powoli. Także bez kuchni będzie na razie. Ale reszta spooooko. Ja uwielbiam się urządzać. Wcześniej jak wynajmowalam dużo trzeba było kombinować bo mieszkanie gorszy standard i upiekszalam a teraz tak trochę smutno bo wszystko tip top i w sumie mało roboty :)

Mnie od leżenia na lewym boku bolą biodra i to tak kurewsko przepraszam, że zejść idzie ale zauważyłam że jak na lewym leżę to Igi więcej się ciepie w środku[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie tez lewy bok pobudza niewiedziec czemu ale unikam bo boli strasznie

bez zlewu to faktycznie ciezko :D a lodowke i kuchenke macie swoje?

ja tez lubie, u siebie mam wielkie pole do popisu bo moja chatka byle jak zrobiona jest wiec po trochu do idealu, a fajnie tez do takiej bazy na tip top sie wprowadzic :D

reklama
Tak mamy swoje wszystko oprócz kuchni. Pralka lodówka meble i inne takie rzeczy mamy tylko zestawu kuchennych mebli brak.

Ale zamiast czynszu meble kupujemy wiec super.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry