reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Kochane a ja bym chetnie posprzatala bo pelno kurzu w domu mam ale musze leżeć wiec sobie leżę i mnie ten balagan denerwuje w weekend poprosze męża poproszę zeby trochę ogarnął:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja swojego nie mam serca prosić bo od rana do późnych godzin popołudniowych pracuje i widzę że zmęczony chodzi...Ale teściowa ma dużo wigoru i nie bronie jej sprzątać a nawet wyrzutów sumienia nie mam :p

Haha moja teściowa u siebie nie sprząta nigdy a co dopiero.u mnie :D ja na szczęście daje rade robić jakieś proste rzeczy ale męczy mnie odkurzanie. Dziś mnie to czeka niestety bo mąż skręca meble...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka - mnie też męczy jak mam coś cięższego zrobić (np. mycie podłogi) lub jak chce zrobić kilka rzeczy na raz to sie u mnie kończy wymiotami o_O...więc robię to co akurat mi wpadnie w ręce i robie tyle na ile mam siłę. Z pieskiem biegam 3x dziennie ze stałych obowiązków które jeszcze daję robić :tak:

No ja nie mam tesciowej ani mamy pod reka bo pewnie bym poprosola je o pomoc chetnie bym sama to sprzatnela na raty bo mam sile i ochote ale pani dr kazala wiecej odpoczywac ze wzgledu na miekka szynkę wiec leżę i robie tylko to co muszę :-)

Ostatnia edycja:
Niunia leż i się nie przejmuj ;-) ;) bałagan w domu to nie koniec świata a o dzidziusia trzeba dbać, więc skoro pani doktor kazała to odpoczywaj jak najwięcej :tak:

jakis nowy serial trzeba wyszukac ;p polecam office jest duzo sezonow duzo odcinkow
Moje ulubione:
True blood -obejrzane wszystkie sezony
Gra i tron - czekam na sezon 6
The 100 - zaczynam 3 sezon [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Oglądam wieczorami bo w dzień masa roboty i szkoda czasu[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie ja zawsze myslalam

No wlasnie ja zawsze myslalam ze jak bede w ciazy sobie nadrobie wszystko, poucze sie jezykow. Zrobie album ze zdjeciami i takie tam a tu brak samozaparcia. W ciazy jakos ciezko mi sie zbobilizowac do samorealizacji :p
Hehe no właśnie ja też robię album ze zdjęciami..[emoji13] od dwóch miesięcy zrzucam zdjęcia do wywołania do oddzielnego folderu.....[emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] dobre i to na początek, może do porodu się wyrobie [emoji13] [emoji13] [emoji12] [emoji12] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Dziewczyny dajcie mi proszę trochę swojej energii...ja nie mam na nic siły, najchętniej bym tylko leżała, nic mi się nie chce. Zamówienia z allegro wiszą w koszyku nawet ciężko wejść kliknąć kup i zapłacić :(
Czary gary hokus pokus bum!!! Energia jest już z Tobą! [emoji14] [emoji3] [emoji5] [emoji6] [emoji60] [emoji60] [emoji135] [emoji135] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Ja dzisiaj wszystkie okna pomylam i podłogi [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

reklama
Kochane a ja bym chetnie posprzatala bo pelno kurzu w domu mam ale musze lerzec wiec sobie lerze i mnie ten balagan denerwuje w weekend poprosze męża poproszę zeby trochę ogarnął:-)
Leżeć przez samo ż [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] takie zboczenie mam, to tak na dobry humor [emoji106]

Do góry