reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Miałaś rodzic na moje urodziny laska ! Pamiętaj o tym!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
A
a_gosc
Gość
Wiesz jak urodzisz w lipcu, to nie wiem jak to będzie, ale któraś z naszych pytała się chyba czerwcówek i ją nie przyjęły
Ty jesteś nasza i Cię nie oddamy
niunia102
Paper a kto nam bedzie taki ladny kalendarz wklejal co rano pamietaj mamy trzymac swoja kolejke :-) wiec nogi do gory i zaciśnięte:-)
Mamakulka
O no właśnie paper! Nie zgadzam się na Twój poród teraz! ! 
Agata trzymam kciuki daj znać co i jak
Dziewczyny Czy puchniecie?
Ja dzisiaj zauważyłam że strasznie spuchly mi stopy jak parówki i kostek nie widać...uda też czuję że mi spuchly... Boję się że jakieś zatrucie ciążowe mam...nie wiem czy tak może być czy nie...jutro pojadę mocz zrobić bo podobno przy zatruciu trzeba...i pojadę może do gina na wszelki wypadek. Ogólnie miałam spuchniete nogi ale dzisiaj to już na prawdę za bardzo...
Dziewczyny Czy puchniecie?
Ja dzisiaj zauważyłam że strasznie spuchly mi stopy jak parówki i kostek nie widać...uda też czuję że mi spuchly... Boję się że jakieś zatrucie ciążowe mam...nie wiem czy tak może być czy nie...jutro pojadę mocz zrobić bo podobno przy zatruciu trzeba...i pojadę może do gina na wszelki wypadek. Ogólnie miałam spuchniete nogi ale dzisiaj to już na prawdę za bardzo...
jaspis
Miałaś rodzic na moje urodziny laska ! Pamiętaj o tym!
I w moją rocznicę ślubu!!!!!!!!!!!
Basia ciśnienie masz w normie? Ja z synem mocno spuchłam, ale raczej tak stopniowo, nie nagle.
reklama
Nie wiem jakie mam bo kurcze nie mam ciśnieniomierza, ale zawsze mam w normie jak.chodze do lekarza czy jak lezalam w szpitalu... Byłam spuchnieta ale dzisiaj jeszcze bardziej zauważyłam... Mam nadzieję że to nic takiego...