reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Happymama gratulacje:) Poród jak marzenie, oby i nam poszlo tak gładko.
Ja ostatnio tez jakas taka nieprzytomna chodzę. W glowie mi się kreci, słabo robi. Tyle chciałabym zrobić a mocy brakuje. Jak pójdę z synkiem na spacer - w sumie to bardzo szybki marsz za rowerem - po drodze ogarne zakupy, to później jestem juz bezużyteczna... Ale jeszcze troszkę. W przyszłym tygodniu ciaza będzie donoszona to zabieram sie za sprzatanie, może szybciej się uda córeczkę na świat wydać;)

reklama
Happymama gratulacje! Trzymam tez kciuki za anezram :)
Kurcze zazdroszczę Wam, ja mam termin na 24 sierpnia i pewnie wszystkie będziecie wypakowane a ja dalej będę się kulac w dwupaku :(
Do UK w końcu dotarły upały i jest okropnie, wczoraj o północy było 25 stopni :/ chłodny prysznic, wiatrak i dużo wody z lodem i jakoś daje rade, całe szczęście od jutra ma być ochłodzenie.
Od tygodnia nie pracuję i mimo że mam mnóstwo pomysłów co zrobić z wolnym czasem to fizycznie nie daje rady. Denerwuje mnie to, mimo że wszystko mamy przygotowane to mam wrażenie ze otacza mnie chaos :/

Happymama gratulacje! Dużo zdrowka dla Ciebie i malenstwa;) wypoczywajcie. Cieszę sie se poród w miarę sprawny. My wkoncu mamy złożone łóżeczko i sie zastanawiam czy ubierać pościel czy ma to zrobic M. Jak będziemy w szpitalu.. Nie martwicie sie ze bedzie sie kurzyć?

Ja na sam początek nie powlekam pościeli, myślę że mały będzie spał w rozku albo otulaczku, a jeśli chodzi o prześcieradło to właśnie sama nie wiem [emoji37]

[emoji173]

Trzymam kciuki :)

urodzilam o 15.50. Max 37+3tc waga 3505g i 49cm. Porod trwal niecale 4 godziny od podania kroplowki. Ciesze sie te mam to juz za soba
G R A T U L A C J E !!!! Zazdroszczę że już po :)))

My wkoncu mamy złożone łóżeczko i sie zastanawiam czy ubierać pościel czy ma to zrobic M. Jak będziemy w szpitalu.. Nie martwicie sie ze bedzie sie kurzyć?

Łóżeczko składam, ale pościeli nie ubieram bo strasznie się u mnie kurzy, jak wyjdziemy ze szpitala to ubiorę przecież to chwila roboty a świeżutkie będzie ;)

Mnie tak dziś pachwiny napierdzielają że nogi odmawiają posłuszeństwa, chodzę jak paralityk :p

Ostatnia edycja:
Ja łóżeczko mam złożone, przescieradlo położone, ale wszystko jest zakryte kocykiem. Pościeli na razie nawet nie mam w planach wyjmować. Jest ciepło wiec maluszek będzie spal ubrany tak, aby bylo cieplo. A nie będę siemartwic ze się w snie nakryje kolderka, kocykiem czy pielucha;)

reklama
U mnie też zascielone, ale przykryte kocem :-)
Wolałam już zrobić bo mąż się jie ogarnie hehe a ja mam dwa łóżka jedno w sypialni a drugie na dole w salonie... Wiec wole mieć w razie w zrobione.

Ahhh ciekawe kiedy urodze... Już coraz bliżej.do.terminu a wolę wcześniej...

Do góry