Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moj pije rumianek. Ale nie sa to jakies wielkie ilosci. Nic innego za bardzo nie chce. A do rumianku od dawna przyzwyczajony bo mial z brzuszkiem problemy i lekarz kazal podawac. Nie probowalam sokow jeszcze
Moja pije wodę, kiedyś piła zwykły rumianek też. Niedawno kupiłam jakąś herbatkę żeby też miała z anyżem chyba Humany bo innych nie było w sklepie i wypiła raz, a herbatkę mi zalała woda i całe opakowanie wywalić musiałam. Więc teraz tylko woda. Dosyć ja pije.
Jejku moje dziecko jest niemozliwe ostatnio. Trzeba go ciagle albo nosic albo siedziec z nim i zabawiac. Malo jest momentow zeby sam polezal i sie pobawil :/ wasze dzieci sie bawia same na matach? Moj polezy pare minut i sie wscieka zaraz. Masakra jakas
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. W końcu wszystko u nas wróciło do normy.
Moja jakoś coraz dłużej potrafi zająć się sobą lub jakąś zabawką. W kojcu tak szybko się przemieszcza, że trudno za nią nadążyć.
Mam pytanie. Dawalyscie juz maluszkom jakieś deserki z jugurtem lub twarożkiem?