reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Skąd jesteśmy?

reklama
Kubasia,nie jest zle...mam kontakt z innymi kobietami co albo rodzily albo sa w ciazy, i mieszkam w miejscowosci gdzie na okolo sa tereny uprawne z tulipanami-tu jest jak w domu, Polaka spotkam na kazdym kroku. A tak poza tym mam dobrych znajomych holederskich, i bardzo dobrych przyszlych tesciow, nie czuje sie samotna...tylko poczatki byly trudne a teraz to juz jest normalnie. ;)

No to cudownie. Bylam kiedyś w Holandii na wakacjach i uwielbiam różne małe miasteczka, domy z okiennicami. Cudownie:)

MIeszkam z miasteczku niedaleko Poznania, za oknem puszcza Notecka, dużo jezior, Warta płynie ok 500 m od mojego domku. Uwielbiam to miejsce i nigdy nie przeprowadziłabym się do Poznania, z którego pochodzę i w którym mieszkałam jako dziecko.

hmmm, a może któraś z was jest z lubuskiego? ja mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim :)

witam AGAZET, ja tez jestem z Gorzowa, a dokładniej mieszkam na osiedlu Manhatan, pozdrawiam

Hmm, chyba jestem tutaj jedyną krakowianką ::) Ale na Śląsk mam do dziewczyn blisko :)

reklama
Ja kiedys czesto w Kraku siedzialam ... teraz kumpela niestety wyjechala do pracy do Grecji i bywam tam tylko od swieta :(

Do góry