• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Słodkie mamy :-)

reklama
Aisha laktator to Ci powiem,ze warto miec - i to juz w szpitalu. Ja nie mialam i pozniej bardzo zalowalam. Dziewczyny mialy, sciagaly pokarm i tym podganialy sobie laktacje - a ja mialam problemy z mlekiem - maly byl w inkubatorze ,a ja musialam recznie sciagac pokarm do buteleczki zeby mu dac.

Hej dziewczyny:-)
Ja na czczo pierwszy raz miałam taki wysoki cukier bo 88 ale nie jadłam wczoraj posiłku nocnego bo zapomniałam budzik nastawić i w rezultacie miałam długą przerwę między posiłkami i to pewnie dlatego tak:tak:
Jak tam pogoda u Was?
u mnie szaro buro i zimno:baffled:
Zaraz zbieram się z wyrka i mężowego na jakieś zakupy wyciągnę:-)

U nas słonko, ale zimny wiatr. Ja zaczynam kolejny dzień leżakowania. Już jestem po śniadaniu, a w lodówce pustki, bo mąż zakupy zrobi dopiero jutro- się nakombinuje żeby coś dziś zrobić na obiad:P Na czczo 93. Ale miałam sen o jedzeniu masakra- ja nie jadłam, ja żarłam batoniki, ale takie dziwne jak lody ale ciepłe, a jakie pyszne to było, normalnie czułam ich smak- nie widziałam nigdy czegoś takiego w sklepie nawet! A potem jechałam na koncert i potanczyc hihi :P A no i jeszcze z mężem baraszkowałam przez sen- bo też nie możemy teraz:P Mózg juz nawet się domaga słodkiego :P Dziś dalej piszę mgr- wczoraj troszkę naskrobałam, ale nie chciało mi się skończyć. Miłego dnia moje cukrowe koleżanki;-)

Hej.....mój cukier na czczo równe 100- ehhhhh, a po sniadaniu...jeszcze lepiej 141....wydaje mi sie, ze to to niedzielne ciacho wyłazi u mnie .....od razu cukry wyższe i wczoraj i dziś.....ale już są właściwe tory to i może wróci do normy.....:baffled:
Aisha powodzenia w pisaniu, a i fjny sen miałaś....hihihi....Natalka toż 88 to w normie....:szok: a u nas niby słońce, ale zimno dalej.....ja już chcę wiosny !!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

reklama
Oglądałam właśnie pogodę- sroda, czwartek- zdecydowanie cieplej! 3mam ich za slowo! Maz polecial po badania moje, ciekawe czy TSH w normie, ale mysle ze tak, biore caly czas leki. Kinderek no wlasnie ja tez tak mam, ze mi zaburza sie caly cukier i potem od nowa trzeba jakby walczyc. Oby Ci się szybko wyrównało! :tak: No ja już pełną gębą w 8 miesiącu :-) Powoli robi się coraz bezpieczniej! Tylko zeby mała wazyla dobrze!
Ja robie chyba ostatnie prania, prasowanie zostanie i pakuję torbę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry