reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Slub:)

ach, skoro chwalimy sie slubami to ja tez pokarze swoje zdjecia, a co mi tam :D
tylko nie umiem robic taki duzych jak wy macie :( moze sie kiedys naucze...

kaska- gratuluje pierwszego kroku w nowe zycie i mam nadzieje ze reszta tez sie ulozy tak jak bedziesz sobie tego zyczyla :)

reklama
Dziekuje dziewczynki.
Wlasnie odebralam ostatni dokument do slubu, odbylam dwa spotkania slużbowe i kupilam ubranko do ślubu. Niezly wynik, a teraz znowu jestem w pracy i mam wrazenie ze nie wyjde noarmalnie. Czasem mam wrazenie ze jakas walnieta jestem :).

Kaśka: gratuluję odbioru "ostatniego" dokumentu przedślubnego.

Kasiula:
a Ty masz śłub w świeta? dobrze kojarzę? jak z sukienką? załatwiliście wszystko?

dużo było utrudnien przez świeta ale wszystko jakos sie udało
suknie bylam przymierzc w poniedzialek i nawet nie wiedzialam ze moze tak maskowac brzuch
wcale nie widać!!!
wszystko na razie idzie dobrze :)

w restauracji
chcieliśmy na sali sami ale nie mogłam znalesc kucharek
trzeba zeby przyszly juz dzien wczesniej przygotowywac jedzonko a to wigilia i nikt nie chciał
ale juz postanowione ze w restauracji

my się bawiliśmy w lipcu z kucharkami, a największy ubaw był, jak robiliśmy wystrój sali. jeden kolor balonów pękał nam z upodobaniem.

reklama
Ale wam fajnie :) my jak narazie musimy poczekac na przyplyw gotowki...Moze w tutaj w Anglii uda nam sie przed narodzinami kruszynki choc cywilny ale nie wiem...:(

Do góry