reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Slub:)

reklama
no kasiulka mam nadzieje ze wszystko sie uda tak jak sobie zaplanowalas :) zycze wszystkiego najlepszego i nie pomyl sie podczas przysiegi!! :D
no i oczywiscie polamania obcasow i zgubienia podwiazki :)

hej laseczki brzuchatki
nadal mam za malo czasu na bb
a nawet powiedzialabym coraz mniej z dnia na dzień :)
dzięki za życzonka pa

kasiula jutro twoj szczesliwy dzien,wiec wszystkiego naj na nowej drodze zycia,znajdz czas na relacje i wklejenie zdjatek

a właśnie kaśka wszystkiego naj..............................................................i spełnienia marzeń

Kasieńko wszystkiego co najlepsze. Nie tylko szczęścia, ale też wspólnych problemów rozwiązywanych razem, radości z dorastającego dzidziusia i całkiem nprmalnego życia. :)

hej dziewczynki
juz po wszystkim
dzisiaj wyjechali ostatni goscie
wreszcie odpoczynek i chwila wytchnienia
jeszcze nie opisze wszystkiego bo nadal czasu brak ale bylo cudownie............... ::)
mam klopocik z fotkami bo żaba nie chce mi przerobić ale jak tylko mi sie uda je zmniejszyć to wam wkleje

reklama
KASIULA WSZYSTKIEGO NAJ................Z OKAZJI SLUBU
rose23.gif
rose19.gif

Do góry