Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NO DOKŁADNIE.... TO DOPIERO JEST ŻENADA... NASKOCZYŁAŚ NA KAŻDĄ Z NAS A PÓŹNIEJ PISZESZ ŻE "NO O CO WAM CHODZI - JA TYLKO POMAGAM"Proszę wskaż mi miejsce, w którym napisałam, że któraś z was jest głupia????
NPR wcale nie równa się LPR czy cokolwiek z wyżej wymienionych. Przestańcie mi ubliżać i innym, które chciały wam wcześniej pomóc. O co wam kobiety chodzi???
Zaśmiecacie ten wątek swoimi filozoficznymi wywodami. Naprawdę to żenujące.

Te jak to określiłas bzdury wziełam stąd-Więcej bzdur w jednym poście nie przeczytałam już dawno - wykasuj to kobieto, bo jeszcze ktoś będzie się tym sugerował - pewłna porażka.
A prosze mi odpowiedzieć kto dał prawo Irlandii do krytykowania i wytykania mi tego jaka metode antykoncepcji ja sama sobie wybrałam?Nie masz prawa tak pisać do kogoś, kto bardzo dobrze zna swoją płodność i nie neguje jej ale potrafi z nią bardzo dobrze żyć i być szczęśliwym.
Cykle nie muszą być regularne, żeby można było rozpoznać prawidłowo swoją płodność.
Tak masz rację - wielu lekarzy nie ma zielonego pojęcia o kobiecym ciele i właśnie bez sensu walą nam hormony i trują nasze organizmy i życie przy okazji.
Gdybyście Obie z Irlandia skupiły sie na pierwszym poscie to wiedziałybyście,że osoba zakładająca ten watek nie chciała czytac kolejnych książkowych informacji tylko chciała sie zapoznac z informacjami zdobytymi przez osoby które same dokonują badania szyjki.Są też kobietu, które mają bardzo krótkie fazy lutealne 5-9 dni - w tych przypadkach właśnie potrzebne są hormony tylu luteina, które pomogą wydłużyć fazę lutealną. Ale skąd wy możecie to wiedzieć, skoro nawet nie wiedziecie jaki typ śluzu macie, nie wspominając o szyjce czy wykresie temperatury.
Ja nie chcę tu nikogo krytykować. Irlandia chciała wam pomóc a wy ją potraktowałyście okropnie. Dziwię się, że nadal siedzicie w swojej niewiedzy i czekacie na cud - zamiast samemu sobie pomóc.
A tu specjalnie dla was link - jak rozpoznać Szyjkę macicy:
) to juz wszystkie rozumy pozjadal... to forum jest zeby pomoc a nie krytykowac kazda z kobietek... najbardziej denerwuje mnie to ze komentuje ze nie mamy pojecia o niczym ze bzdury piszemy a nawet nie wyjasni gdzie popelnilysmy blad... jesli nas tak krytykuje to niech napisze jakies uzasadnienie dlaczego tak mysli, dlaczego twierdzi ze glupoty piszemy... wczesniej jakos bylo ok a teraz widze ze nawet nie mozna wlasnej opinii wyrazic bo ostrzezenie sie dostaje 

ja za chwile pewnie tez dostane :-):-)

i nie bede nawet pisac gdzie ja to mam