Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ligotka- -dz - ale aktualnie mam blender zepsuty - zuzycie materiału - tryby sie przekreciły i to dokładnie w miesiąć po gwarancjija tez miesko ze sloiczka, bo nie mam sprawdzonego zrodla mieksa niestety
vikingus kilka postow wczesniej pisalam, blender i woda i masz taka sama maziowata papke![]()
Olga - wiem, wiem - ten komentarz to takie zboczenie zawodowe- bo ja z tej branzy jestem świńskiej niestety - i zawsze rozbrajaja mnie np produkty z cielęciną - gdzie cielęciny jest aż 3%!!!właśnie, wszystkie te słoiczki mają 8% mięsa... ja wychodzę z założenia że tyle po prostu ma być, zakładam że gdyby niemowlę potrzebowało np. 20% mięsa to tyle by słoiczki miały... mam nadzieję że dobrze rozumuję i że można zaufać producentom...
to nas czeka ielęcinka ze słoiczka tak za 2 dni pewnie bo od 2 dni znów jemy jabłuszko i patrzę czy już małego nie uczula. na razie jest ok. Czy mamusie, których maluchy miały uczulenie na jabłko podały już znowu? Ja czekałam miesiąc. i jest póki co ok. Kupiłam dziś też nestle mleczną kaszkę mannę i za parę dni zamierzam dać na spróbowanie. Czy u któregoś z "naszych" dzieciaczków wyskoczyła nietolerancja na gluten? któraś z was pisała o krostkach ale nie była pewna czy to od glutenu, czy to się potwierdziło? pytam, bo nie wiem jak może się objawiać taka nietolerancja?
my rowniez pijemy bo ja praktycznie od 2 miesiaca zycia Igusia dokarmiam go...pierwsze bylo pre teraz ostatnia pucha 1 i na 2 przechodzimy.....nam bardzo pasuje nie bylo sensacji po nim zwlaszcza ze teraz praktycznie calkowicie przeszlismy na mm od dobrego miesiaca cycusia pije nad ranem olo 6 i ewentualnie wieczor jako deserek))))czy ktoras z was podaje maluchowi to mleko Hipp? My pijemy Enfamil ale zastanawiam sie czy przy przejsciu na 2 nie wybrać tego Hipp.
czy ktoras z was podaje maluchowi to mleko Hipp? My pijemy Enfamil ale zastanawiam sie czy przy przejsciu na 2 nie wybrać tego Hipp.